Eddie Murphy: Marlon Brando utálta Clint Eastwoodot és baromságnak tartotta a színészetet

Eddie Murphy
Getty Images -
Marlon Brando Vélemény Eddie Murphy Clint Eastwood
Eddie Murphy egy emlékezetes beszélgetésről mesélt, amelyet a néhai kétszeres Oscar-díjas színésszel folytatott. Felidézett néhány szóváltást Brandóval, aki arról volt híres, hogy sosem köntörfalazott.

Eddie Murphy egy podcastban beszélt arról, hogy élete első főszerepe után a néhai színész meghívta az otthonába. 1982-ben történt a találkozó, a vacsorán Marlon Brando meglepő őszinteséggel beszélt a szakmájáról és a kollégáiról. 

Marlon Brando
Marlon Brando sosem köntörfalazott
Forrás: AFP

Marlon Brando nem köntörfalazott

Eddie Murphy a podcastban így mesélte el az esetet: 

„Azt mondta: Ki nem állhatom azt a pisztolyos kölyköt. Erre én: Milyen pisztolyos kölyök? Erre ő: Ő van a plakáton! Erre én azt kérdeztem: Clint Eastwood? Igen, az a srác, felelte Brando” — idézte fel Murphy kettejük beszélgetését, aki azt is elmondta, hogy annak ellenére, hogy Eastwoodot kölyöknek nevezte, Brando mindössze hat évvel volt idősebb kollégájánál.

Cloint Eastwood csak hat évvel volt fiatalabb Brandónál
Forrás: AFP

Egy másik esetet is felidézett a komikus. Brando a Los Angeles-i L'Ermitage luxusszálloda egyik tetőtéri éttermében vette fel Murphyt, majd meghívta őt az otthonába.

„Eljött értem a szállodába. De volt egy kis időzavar, és úgy fél órát késtem - ő már a kocsiban várt rám. Elmentünk a Mulholland-i házához, akkoriban mindenki Brando 1972-es filmjéről, a Keresztapáról zengett ódákat. Brando, aki Don Vito Corleone-t alakította a sikerfilmben, elhárította a dicséretetés azt mondta: A színészet baromság, színészkedni mindenki tud” — idézte a színészóriást Murphy, aki a mai napig szeretettel gondol vissza ezekre az emlékekre.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.