Két királyi családtag lehet Meghan Markle szövetségese: ők azok

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two
Getty Images/The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two - Chris Jackson
taktika Meghan Markle Harry herceg
Harry herceg két közeli királyi családtagja segíthet támogatást szerezni a hercegné új életmód márkájának az Egyesült Királyságban. Bennfentesek szerint Meghan Markle szeretné, ha Károly király is támogatná a az üzletét.

Meghan Markle szövetségeseket keres az Egyesült Királyságban és ez sokkal egyszerűebben megy, mint azt ő valaha gondolta volna. Férje két unokatestvére - Eugénia és Beatrix hercegnők - lehetnek a legalkalmasabbak arra, hogy támogassák a hercegné új bizniszét, mondta egy bennfentes.

Meghan Markle
Meghan Markle hisz abban, hogy a brit királyi család támogatni fogja a legújabb vállalkozását
Forrás: AFP 

Meghan Markle szövetségesei az Egyesült Királyságban

Meghan arra készül, hogy 2024 végéig egy sor luxustermékkel bővíti márkájának kínálatát. Eddig lekvárt, kutyacsemegéket és bort dobott a piacra. Az informátor azt is hozzátette, hogy Sussex hercegnéje szeretné, ha Károly király is támogatná az üzletét.

Eugénia és Beatrix hercegnő a listája élén vannak, de ennél is magasabbra törne, és szeretné, ha Károly király is támogatná a márkáját. Azt akarja, hogy Harry kapcsolatba lépjen valakivel a családból, aki segíthet Károly király fülébe juttatni a tervét. Még mindig hisz abban, hogy a kulisszák mögött számíthatnak a brit királyi család támogatására.

 

Lehullott a lepel Meghan Markle és Harry kapcsolatáról: nem egyenrangú felek

Meghan Markle és Harry herceg házasságában csak az egyik fél irányít. A szakértők elárulták, hogy a jelek szerint kinek az akarata érvényesül általában.
"Láthatjuk, hogy sokszor az elköteleződések lebonyolításában Meghan Markle van az élen, Harry pedig háttérbe szorul. A magánéletben ugyanúgy ő irányít, mint a nyilvánosság előtt" - mondta Esther Krakue királyi kommentátor.  Példaként hozta fel a pár nemrégiben tett nigériai látogatását, megjegyezve, hogy Meghan látszólag vágyta a figyelmet, míg a "nagyon angolos" Harry háttérbe szorult. "Amikor Nigériában voltak, Meghan volt a középpontban, és érthető, hogy miért - ő színésznő, sok időt töltött hírességek között, ez csiszolta a személyiségét. Önfejű és nagyon magabiztosnak tűnik. Harry viszont csak egy átlagos angol srác" - mondta a szakértő. Nem ez az első, hogy így nyilatkoznak Harry és Meghan viszonyáról

Tom Quin királyi életrajzíró azt mondta, hogy Meghan és Harry között egyenlőtlen a kapcsolati dinamika. Azt állította: "Senki sem kételkedik abban, hogy Harry és Meghan nem egyenrangú felek a kapcsolatukban - Harry híres mondata, miszerint 'amit Meghan akar, azt Meghan megkapja', szépen összefoglalta a helyzetet".

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.