Nicole Kidman összeszűrte a levelet barátnője exével, Liev Schreiberrel

Getty Images/Michael Kovac -
Netflix sorozat Nicole Kidman Liev Schreiber
Persze, nem a való életben, hanem egy új Netflix-sorozatban. A streamingplatforma hamarosan érkező The Perfect Couple (A tökéletes pár) tele van Nicole Kidman és Liv Schreiber szenvedélyes szerelmi jeleneteivel, és ebből egy már a trailerben is látható.

Nicole Kidman a minisorozat trailerében Naomi Watts exével, Liev Schreiberrel szexel, nem is akárhogy — az ablakban, ahol mindenki láthatja őket. A tökéletes párban az 57 éves színésznő és az 56 éves Liev egy házaspárt alakítanak, akik gyilkossági ügybe keverednek. Egy másik forró jelenetben a páros egy szabadtéri ebédet élvez éppen, amikor Liev hirtelen megragadja Nicole karját, és intenzíven csókolni kezdi. A duó minden porcikájában igazi szerelmes párnak tűnik, és a férj szerepét alakító Schreiber el is árulja a titkukat: 29 év házasság után azért boldogok, mert egészséges szexuális életet élnek.

Nicole Kidman, Liev Schreiber, A tökéletes pár, Neflix
Nicole Kidman és Liev Schreiber egyik szexjelenete A tökéletes pár című sorozatban
Forrás: Netflix

Ez az első alkalom, hogy Kidman és Schreiber, aki Nicole legjobb barátnőjének, Naomi Wattsnak volt a párja 2005 és 2016 között, együtt dolgoznak. Kidmant gyakran látták pózolni Naomival és Liev Schreiberrel vörös szőnyeges eseményeken, amíg a kapcsolatuk tartott, de Watts és Schreiber válása óta ritkán mutatkoznak együtt. Naomi és Liev békében váltak el, barátok maradtak. Két közös gyermekük van: Kai 15 éves, Sasha pedig 16. Szakításuk óta már mindkét fél más mellett boldog: Naomi tavaly ment hozzá Billy Crudup színészhez, Liev pedig 2017 óta él kapcsolatban egy Taylor Neisen nevű nővel, akit 2023-ban el is vett feleségül.

A streaming-óriás csütörtökön tette közzétette a készülő krimi trailerét, amely Elin Hilderbrand 2018-as, azonos című regényén alapul. A filmben Nicole Kidman alakítja a neves írónőt, Greer Garrison Winburyt, míg Liev Schreiber a férjét, Tag Winburyt. A sorozat hat epizódos lesz, és várhatóan szeptember 5-én kerül fel a Netflixre. Kidman és Schreiber mellett az alkotásban olyan színészek játékát csodálhatjuk mint Dakota Fanning, Eve Hewson, Ishaan Khatter, Billy Howle és Jack Reynor. A minisorozatot Susanne Bier rendezte, nevéhez fűződik a Tudhattad volna című thriller-sorozat is, melyben szintén játszik Nicole Kidman.

Nicole Kidman titkos kapcsolatáról lehullt a lepel

Nicole Kidman korábban Tom Cruise felesége volt, most pedig Keith Urbannel boldog. A zenész nemrég elismerte, a felesége nagyon sok nehézségen segítette már át a 2006-ban tartott esküvőjük óta. Keith előtt és Tom Cruise után azonban volt egy olyan időszaka Nicole Kidmannek, amiről nem sokat tudott a világ, az legalábbis titok maradt, hogy kivel van éppen a színésznő. Nemrég azonban erről a titkolt kapcsolatról is lehullott a lepel, és az is kiderült, hogy még el is jegyezték egymást.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.