Kiakadtak az olimpia nyitóünnepségének nézői Céline Dion produkciója miatt: mindenki ugyanazt kérdezte

Olimpia 2024 Párizs nyitóünnepség fellépés Celine Dion
A párizsi olimpia nyitóünnepségének nézői rettenetesen feldühödtek. Órákig hiába várták, hogy a legendás énekesnő, Céline Dion megjelenjen, sokan azt gondolták, csak beetették őket, és az énekesnő már régen hazament.

A 2024-es olimpia nézői órákig hiába várták, hogy Celine Dion megjelenjen a párizsi olimpia nyitóünnepségén. Pletykák szerint Lady Gagával énekelt volna duettet, így amikor az olasz származású énekesnő egyedül jelent meg a színpadon, mindenki borzasztóan csalódott lett. Aztán arra tippelek, hogy a Szajnán látható maszkos lovas lesz Céline, de akkor is hoppon maradtak. A lónak több mint 15 percig tartott, mire kivágtázott a vízből, és a jelmez alól az énekesnő sem került elő.

Celine Dion, olimpia nyitóünnepség
Céline Dion az olimpia nyitóünnepségén lépett fel, az Eiffel-toronyról énekelt
Forrás: AFP

Elégedetlenek voltak a nézők az olimpia nyitóünnepségével

A dühös kommentek gombamód szaporodtak a közösségi médiában, mindenki azt kérdezte: HOL VAN CÉLINE DION? Volt aki azt írta, Céline fellépése csak reklámfogás volt, megmutatta magát Párizsban pár nappal a játékok kezdete előtt, aztán szépen hazament. Egyesek arról számoltak be, hogy a franciák elkezdték elhagyni a folyópartot, mert a műsor dögunalom volt, és letettek arról, hogy látni fogják az énekesnőt.

Végül azok jártak jól, akik kitartottak a végéig, Céline Dion ugyanis káprázatos volt, az Eiffel-toronyból énekelte el Edith Piaf egyik sanzonját.

A múlt hónapban az Amazon Prime-on megjelent dokumentumfilmjében, az Ez vagyok én: Celine Dion című alkotásban az énekesnő elárulta, hogy majdnem meghalt a ritka betegsége miatt, amely fájdalmas görcsöket és izommerevséget okoz. A merevember-szindrómáról már mi is írtunk korábban. A kór Dion hangszálait is érinti, ám az énekesnő megfogadta, hogy nem hagyja magát, visszatér a színpadra.

Korábban így  nyilatkozott

Ahogy én látom, két választásom van. Vagy edzek, mint egy sportoló és szuperkeményen dolgozom, vagy kikapcsolok és vége, otthon maradok, hallgatom a dalaimat, állok a tükör előtt és énekelek magamnak. De úgy döntöttem, hogy teljes testemmel és lelkemmel, tetőtől talpig az orvosi csapatommal dolgozom. A lehető legjobb akarok lenni. Az a célom, hogy újra lássam az Eiffel-tornyot!

A nézők egyébként a valaha volt legrosszabb ceremóniának titulálták a párizsi olimpia nyitóünnepségét. Az eső elmosta az eseményt, a vízcseppek nyomot hagytak a kamerákon, ami zavarta a közvetítést, a hajós felvonulás alatt pedig mindenki ásítozott. A rossz idő a műsorvezetők mikrofonjaira is hatással volt, a nézők arra panaszkodtak, hogy nem hallanak semmit.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.