Pamela Anderson hatalmas bejelentést tett: régóta várt erre a pillanatra

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Getty Images for The Met Museum//The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals - Dimitrios Kambouris
bejelentés eljegyzés Pamela Anderson
Régóta várt pillanat érkezett el a színésznő családja életében. Pamela Anderson kisebbik fia, Dylan eljegyezte barátnőjét. A fiatal srác romantikus képsorokkal adta a világ tudtára a hírt.

Pamela Anderson két felnőtt fiú büszke édesanyja: Brandon Thomas Lee és Dylan Jagger Lee 27 és 26 évesek, apjuk Anderson első férje, Tommy Lee. A színésznő kisebbik fia a minap hatalmas bejelentést tett: megkérte barátnője, Paula kezét. A nagy pillanatról több képet és felvételt is közzétett a közösségi oldalán. 

Pamela Anderson
Pamela Anderson és két fia: Brandon Thomas Lee és Dylan Jagger Lee 27 és 26 évesek
Forrás: Getty Images for Pandora

Pamela Anderson kisebbik fia megkérte a barátnője kezét

Dylan egy megható bejegyzésben tudatta a követőivel, hogy fordulóponthoz érkezett a kapcsolata barátnőjével, Paulával, akivel már hosszú ideje alkotnak egy párt. Az egyik fotón a szerelmesek a naplementében csókolóznak egy sziklás parton, valamint a barátaik által készített videóban látható, amint Dylan térdre ereszkedve megkéri Paula kezét. 

A friss menyasszony, aki egyébként Németországból származik, szintén megosztotta élete egyik legszebb pillanatát az oldalán, ahol megmutatta a lenyűgöző eljegyzési gyűrűt is. 

A büszke szülő sem hagyta komment nélkül a nagy bejelentést: Pamela Anderson elsők között gratulált a fiataloknak.

Annyira boldog vagyok! Ti egymásnak vagytok teremtve... Szeretlek titeket, gratulálok!

 – írta fia posztja alá a színésznő.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.