Robin Williams fiának posztjától megszakad a szív: "Reményt és örömet hoztál"

Happy feet 2
Collection ChristopheL via AFP/© Warner Bros. / Village Roadshow Pictures - Collection ChristopheL via AFP
Parkinson-kór halál robin williams öngyilkosság születésnap
Zak Williams érzelmes posztban tisztelgett elhunyt édesapja emléke előtt. Robin Williams fia elmondta, hogy még mindig sokan mesélnek neki arról, hogy az édesapja milyen pozitív hatással volt az életükre.

Humorával, tehetségével, ikonikus szerepeivel megnevettette az embereket és örömet terjesztett az egész világon. Robin Williams 2014-ben, 63 éves korában bekövetkezett halála megdöbbentette Hollywoodot és az egész világot. A színész öngyilkos lett, hogy Parkinson-kórban szenvedett, azt a közönség már csak a sztár halála után tudta meg.

Robin Williams, demencia
10 éve hunyt el Robin Williams
Forrás: Getty Images/FILE: Robin Williams Checks In To Rehab For Alcoholism

A színész július 21-én lett volna 73 éves, fia, a 41 éves Zak Williams ez alkalomból a Twitteren írt szívszorító bejegyzést:

„Apa, a 73. születésnapodon emlékezem rád, mert annyi reményt és örömet hoztál a világnak. Nem telik el úgy hét, hogy valaki ne osztaná meg velem, hogyan segítetted át egy sötét vagy nehéz időszakon. Annyira hálás vagyok, hogy a fiad lehetek. Örökké szeretlek.”

Robin Williams rajongói kommentben folytatták a színész és humorista dicséretét

„Senki sem hasonlított hozzá távolról sem, sem előtte, sem azóta. Micsoda ajándék volt ő! Őszinte részvétem a veszteségedért - és a miénkért” - írta egy felhasználó.

„Zak, bár nem emlékszem sötét időkre, a gyerekkorom kiváló volt, de ennek nagy részét apukádnak köszönhetem. Abszolút inspiráló volt, olyan ember, akire a mai napig felnézek. Arra emlékeztetett, hogy az élet szórakoztató, és a mai napig igyekszem olyan példakép lenni a gyerekeimnek, min amilyen ő volt nekem” — tette hozzá egy másik hálás rajongó.

„Az édesapád egy igazán csodálatos ember volt, aki millióknak szerzett örömet, szeretetet, és ami a legfontosabb, nevetést. Mindig hiányozni fog” — írta egy harmadik.

„Boldog születésnapot édesapádnak. Emberek millióit inspirálta, annak ellenére, hogy voltak sötét pillanatai. Engem arra ösztönzött, hogy önmagam legyek. Még mindig azt kívánom, bárcsak itt lenne ennek a generációnak. Nagyon vicces ember volt. Köszönöm, hogy megosztottad” - kommentálta egy másik.

Nem véletlen, hogy rengeteg ember emlékszik úgy Robin Williamsre, mint egy fantasztikus apafigurára, a filmvásznon gyakran játszott olyan karaktereket — például a Holt Költők Társasága című filmben —, amelyekkel milliók példaképévé válhatott.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.