Scarlett Johansson különválik férjétől: egyáltalán nem sajnálja

Colin Jost és Scarlett Johansson
WireImage/Michael Loccisano - Michael Loccisano
olimpia Scarlett Johansson Colin Jost
A színésznő férje remek lehetőséget kapott, ami miatt egy kis időt távol kell töltenie a családjától. Scarlett Johansson azonban nem érzi rosszul magát emiatt: úgy gondolja, ez egy munkának álcázott vakáció.

Scarlett Johansson férje, Colin Jost tévés megkapta álmai állását, ami miatt egy kis időt távol kell töltenie a családjától, de felesége egyáltalán nem sajnálja érte. "Szerintem, ha munka közben ihatsz egy pińa coladát az adásban, az technikailag nem munka" - mondta a színésznő.

American Museum of Natural History's 2023 Museum Gala Scarlett Johansson férje, Colin
Scarlett Johansson nem sajnálja, hogy férje távol lesz tőle
Forrás: Variety via Getty Images/

Scarlett Johansson nem sajnálja, hogy férje távol lesz tőle

Bár Scarlett Johannson férje most szünetet tart a Saturday Night Live szokásos Weekend Update társ-műsorvezetői posztján, a munkát nem  hagyja abba. Más lehetőséget kapott ugyanis: az olimpiai szörfversenyek közvetítésében vesz majd rész Tahitin. A felesége azonban nincs meggyőződve arról, hogy ez nem csak egy munkának álcázott vakáció.

"Még én is azt kérdeztem: 'Hogy kaptad meg ezt a munkát? Csak tudni akarom'"

 - mondta Scarlett. Férje egyébként imád szörfözni, vagyis igazán testhezálló feladatot kapott. "Most két hétig Tahitin lesz, szegénykém" - viccelődött a színésznő férje szerencséjén. "Elkezdte sajnáltatni magát, hogy 'Szegény én, mindenhol ott kell lennem.' Mire én: 

'Tényleg? Szerintem, ha munka közben adásban ihatsz egy pińa coladát, az technikailag nem munka'" 

- mondta a színésznő férjének, aki nemrég azért került a figyelem középpontjába, mert durva megjegyzést tett a felesége testére.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.