Sztárok narancsbőrrel: büszkén vállalják közel sem tökéletes bikini-alakjukat

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Three's Company! Selena Gomez rings in ANOTHER Holiday with good pals Brooklyn Beckham and Nicola Peltz. **WEB EMBARGO UNTIL 12:30 PM ET on January 3, 2023**
Profimedia -
testpozitivitás önazonosság hírességek
Egy kis narancsbőr, vagy néhány plusz kiló még nem a világ vége! Sztárok következnek, akik bátran vállalják narancsbőrös testüket és bikinibe bújnak.

Egy világ ismeri a nevüket, millióan rajonganak értük pedig bizony az ő testük sem tökéletes. A sztárok esetében még nagyobb a nyomás és elvárás, hogy hibátlan legyen testük minden apró porcikája. De egyre több híresség vállalja fel büszkén a testét, és áll ki a testpozitivitás mellett. Fittyet hánynak az elvárásoknak és elfogadják önmagukat. Bátran szembemennek a tökéletesség illúziójával, és ezzel erőt adnak a hétköznapi társaiknak is.

Sztárok narancsbőrrel
Sztárok narancsbőrrel: Scarlett Johansson
Forrás:  Profimedia

 

Sztárok narancsbőrrel: fogadd el önmagad!

Öt híresség, akik nyíltan beszélnek arról, hogy elfogadják és szeretik saját testüket és vállalják, hogy az nem tökéletes. Inspiráló példát mutatnak követőik számára a test pozitív gondolkodásmód és az önfogadás terén, erősítve ezzel a természetes szépség és önbizalom üzenetét.
 

Scarlett Johansson

A színésznőt gyakran láthatjuk kifogástalan megjelenésben a vörös szőnyegen. A paparazzik által készített bikinis képen azonban jól látszódik, hogy az ő bőre sem tökéletes, narancsbőrrel tarkított. Scarlett Johansson fotója arra emlékeztet minket, hogy a hírességek is emberek, akiknek nem feltétlenül tökéletes a teste. 

Scarlett Johansson Showing Off Her Bikini Body In Hawaii
Scarlett Johansson
Forrás: Profimedia

 

Hilary Duff

Az amerikai színésznő és énekesnő, többször is nyilatkozott arról, hogy fontosnak tartja, hogy a nők elfogadják és szeressék magukat úgy, ahogy vannak „Hölgyeim, legyünk büszkék arra, amink van, és ne pazaroljuk a nap értékes idejét arra, hogy azt kívánjuk, bárcsak mások, jobbak és hibátlanok lennénk.” - írta Instagram posztja alá.

Ashley Graham

Az ismert plus-size modell aktívan kampányol az egészséges testkép mellett, és büszkén mutatja meg a narancsbőrét és más természetes testvonásait. „Edzek. Mindent megteszek, hogy jól étkezzek. Szeretem a bőrömet. És nem szégyenkezem néhány dudor vagy narancsbőr miatt... és neked sem kellene.” - írta egy korábbi Instagram posztja alá.

Jameela Jamil

„Figyelj, próbáld csak azért szeretni a testedet, amit csinál, nem azért, ahogyan kinéz” – írta egyik Instagram posztjához a színésznő, aki híres arról, hogy kiáll az önfogadás és a testpozitív gondolkodásmód mellett, és bátran beszél a testének természetes változásairól.

Selena Gomez

Rengeteg negatív kritika érte már a híres énekesnőt és színésznőt, de ő többször is hangsúlyozta, hogy fontos számára az önelfogadás és a testének szeretete, függetlenül attól, hogy nem felel meg minden szépségipari sztenderdnek. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* After skipping the Grammys, Selena Gomez slips into a two-piece during a beach day in Mexico! *WEB EMBARGO UNTIL 8:30AM PST February 14, 2019*
Selena Gomez
Forrás:  Profimedia

 

Forrás: yahoo.com

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.