Selma Blair felvállalta új szerelmét a nyilvánosság előtt: a reptéren kapták őket lencsevégre

Chanel Tribeca Festival Artists Dinner
Patrick McMullan via Getty Image/Chanel Tribeca Festival Artists Dinner - Ammar Rowaid
szerelem párkapcsolat Selma Blair
A színésznő a napokban vallott arról, hogy újra szerelmes. Eddig annyit lehetett tudni Selma Blair párjáról, hogy nem szakmabeli, a minap pedig egy repülőtéren mutatkoztak együtt, így az is nyilvánosságra került, hogy a férfi neve Andy Kiernan.

Selma Blair és kedvese július 26-án tűnt fel a Los Angeles-i repülőtéren. A színésznő laza, fehér blúzt és krémszínű pulóvert viselt, miközben segítő kutyája, Scout is vele volt. Kiernan — üzletember és a The Kiernan Group társalapítója — pedig szintén lezser öltözékben, fekete ingben és fehér nadrágban mutatkozott.

Selma Blair
Selma Blair végre megmutatta szerelmét
Forrás: Corbis via Getty Images

Selma Blair új szerelme

A színésznő nem sokat árult el a szerelméről, amit tudni lehet vele kapcsolatban: nem szakmabeli, üzletember, bár korábban dolgozott producerként. Egy étteremben egy asztalnál ülve pillantotta meg Blair az úriembert és azonnal érezte, hogy meg szeretne vele ismerkedni. Továbbá leszögezte, hogy a jó kapcsolat számára olyan, amit nem tereget ki a nyilvánosság elé, úgyhogy ezt a szerelmet szeretné magának megtartani. Ami biztos, hogy még egyszer nem fog oltár elé állni. A betegsége és a fia miatt is úgy döntött, hogy még egy hasonló "procedúrának" nem teszi ki magát a jövőben.

A színésznőnél még 2018-ban diagnosztizáltak szklerosis multiplexet. Selma Blair akkor összeomlott, azóta azonban igyekszik más szemmel nézni a helyzetére: hálás, hogy életben van, viszont nap mint nap komoly fájdalmakkal küzd. Elmondta, hogy jelenleg rendben van, továbbra is remisszióban van, nincsenek újabb tünetei, a meglévőek pedig részlegesen vagy teljesen eltűntek.

Selma Blairhez hasonlóan Kevin Costner is túl van már egy váláson, sőt, kettőn, de már ő is továbblépet, 

újra keresi a szerelmet, ám szigorú szabályokhoz kötötte az ismerkedést.

A színész 19 év házasság után vált el Christine Baumgartnertől, de a folyamat nem zajlott egyszerűen. Hiába volt házassági szerződés, Kevin Costner immár volt felesége megpróbálta semmibe venni azt. Például nem akart kiköltözni a fényűző otthonból, pedig ez a kitétel világosan szerepelt a szerződésükben, ráadásul meglehetősen magas összegű gyerektartásért folyamadott mondván: ezt a színvonalat szokták meg. "A luxusélet a gyerekek DNS-ében van" - indokolta Christine a kérését. A válásuk nem zajlott csendben, de végül viszonylag hamar sikerült megállapodniuk.

Egyedül azonban nem szeretne maradni, és Kevin Costner nem is vesztegeti az időt, máris továbblépett a válás után! A Yellowstone 69 éves sztárja - aki a sorozat utolsó évadában már nem fog szerepelni - bennfentes információk szerint élvezi a szingli életet Aspenben, és az utóbbi időben több nővel is randizott. "Vannak azonban bizonyos szabályai" - mondja egy bennfentes. "Kevin nem ellenzi, hogy egy színésznővel randizzon, de olyan nőt akar, aki azt akarja, hogy szeressék - nem pedig olyat, aki bizonytalankodik egy igazi kapcsolatot illetően. Szeretnie kell a gyerekeket, valamilyen karrierrel kell rendelkeznie, és nyitottnak kell lennie arra, hogy házassági szerződést írjon alá." Ez nem meglepő, tekintve, hogy a színész volt felesége, Christine Baumgartner hogyan próbált kibújni a sajátjából, miután szakítottak. "Ebben a kérdésben nincs mozgástér" - mondta az informátor a színészről.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.