Selma Blair újra szerelmes, de többet hallani sem akar házasságról

Schiaparelli: Outside - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2024-2025
Corbis via Getty Images/Schiaparelli: Outside - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2024-2025 - Stephane Cardinale - Corbis
házasság szerelem Selma Blair
A színésznő nemrégiben vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy újra szerelmes. Selma Blair annyit elárult a párjáról, hogy nem szakmabeli és nagyon jól meg vannak együtt, de házasságot semmiképpen nem terveznek.

Selma Blair 2004-ben házasodott össze Ahmet Zappával, de a románcuk nem tartott sokáig, és 2006-ban elváltak. Később Jason Bleick tervezővel kezdett randizni 2010-től 2012-ig alkottak egy párt, 2011-ben megszületett fiúk, Arthur. Bár korábban házas volt, Selma elmondta, hogy nincs szándékában újra megházasodni.

Selma Blair
Selma Blair szíve ismét foglalt: nem szakmabeli a párja
Forrás: WireImage

Selma Blair újra szerelmes

A színésznő nem sokat árult el szerelméről, amit tudni lehet vele kapcsolatban: nem szakmabeli, bár korábban dolgozott producerként. Egy étteremben egy asztalnál ülve pillantotta meg Blair az úriembert és azonnal érezte, hogy meg szeretne vele ismerkedni. Továbbá leszögezte, hogy a jó kapcsolat számára olyan, amit nem tereget ki a nyilvánosság elé, úgyhogy ezt a szerelmet szeretné magának megtartani. Ami biztos, hogy még egyszer nem fog oltár elé állni. A betegsége és a fia miatt is úgy döntött, hogy még egy hasonló "procedúrának" nem teszi ki magát a jövőben.

A színésznőnél még 2018-ban diagnosztizáltak szklerosis multiplexet. Selma Blair akkor összeomlott, azóta azonban igyekszik más szemmel nézni a helyzetére: hálás, hogy életben van, viszont nap mint nap komoly fájdalmakkal küzd. Elmondta, hogy jelenleg rendben van, továbbra is remisszióban van, nincsenek újabb tünetei, a meglévőek pedig részlegesen vagy teljesen eltűntek.

Selma Blair részegen üvöltözött a repülőn: leszállították

Mielőtt kiderült volna betegsége, a színésznő alkohollal próbálta elnyomni a tüneteit. "Olyan dolgokat mondtam és tettem, amiket mélységesen megbántam" - árulta el a színésznő arról az időszakáról, amikor még sok alkohollal próbálta elnyomni a rángásokat és a görcsöket, amiket a diagnosztizálatlan szklerosis multiplex betegsége okozott. Előtte azonban volt egy mélypontja egy repülőn, ami sok mindenre rádöbbetnette. 2016-ban leszállították egy gépről.

"Túl sokat ittam Mexikóban" - mondta. "Annyira össze voltam zavarodva, dehidratált és másnapos voltam, és nem tudtam, hogy neurológiai problémáim vannak. 

Nem értettem semmit. Borzalmas és megalázó volt"

 - tette hozzá. "Fel kellett nőnöm" - árulta el Selma, aki az akkor 4 éves fiával, Arthur Sainttel és annak apjával, Jason Bleickkel utazott. Hordágyon vitték le a gépről és kórházba szállították, miután összekeverte gyógyszereit és az alkoholt. Ekkor Blair állítólag azt kiabálta, hogy "Megégeti az intim testrészeimet. Nem hagyja, hogy egyek vagy igyak. Megver. Meg fog ölni" - szóltak a beszámolók.


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.