Meghalt Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja

Shannen Doherty
Getty Images - NBC
mellrák Shannen Doherty meghalt
A színésznő 53 évesen halt meg, hosszú évekig küzdött a rákkal. Shannen Doherty a családja körében távozott az élők sorából.

A 'Beverly Hills 90210' és a 'Bűbájos boszorkák' sztárjánál 2015-ben diagnosztizáltak először mellrákot. A daganat évekkel később Shannen Doherty agyára is átterjedt, nemrég meg is műtötték.

Shannen Doherty
Meghalt Shannen Doherty
Forrás: Getty Images

A szomorú hírt Doherty publicistája, Leslie Sloane erősítette meg a People magazinnak:

Nehéz szívvel erősítem meg Shannen Doherty színésznő halálhírét. Július 13-án, szombaton elvesztette a rákkal vívott harcát, miután hosszú évekig küzdött a betegséggel. Az odaadó lányt, nővért, nagynénit és barátot vesztettek el a szerettei. családja és a kutyája, Bowie ott voltak vele az utolsó percekben. A család kéri, hogy ebben a neháéz időszakban hagyják őket békében gyászolni.

Shannen Doherty nem készült fel a halálra, még vágyott a szerelemre

Az 53 éves színésznő súlyos betegsége ellenére és annak tudatában, hogy már nincs túl sok ideje hátra, szerette volna megtalálni az igaz szerelmet. Shannen Doherty egy podcastben beszélt az érzéseiről pár napja.

„Azt hiszem, egy magamfajtának nehéz (megtalálni a szerelmet), véleményem szerint azért, mert nehéz úgy randizni valakivel, hogy tudod, hogy nem sok időtök van együtt" — vallotta be őszintén Shannen a műsorban, majd így folytatta: „Nem hiszem, hogy a férfiak ugyanolyan jól kezelnék a halált és a betegséget, mint a nők. Szóval, azt hiszem, nagyon nehéz eset vagyok.”

Shannen Doherty azt is bevallotta, hogy miután férjével, Kurt Iswarienkóval elváltak, mert az agyműtétje előtt a férfi megcsalta őt, sokáig maga alatt volt. A válókeresetet a férj adta be 11 év házasság után, amit a színésznő kudarcként élt meg, és azt mondja, csak mostanában tért teljesen magához. A színésznő szerint Iswarienko akadályozta a válás folyamatát, mert nem akarta, hogy ő pénzhez jusson. Doherty a betegsége miatt keresőképtelen volt az utolsó hónapjaiban. 

A színésznő és a fotós Kurt Iswarienko válása 2023 áprilisa óta húzódott már. Shannen azt állította, férje nem működik együtt a bírósággal. Nem ad át fontos pénzügyi adatokat, sem a leltárt azokról a munkáiról, amelyeket a házasságuk alatt készített, és ahhoz szükségesek, hogy megállapítsák, mennyi tartásdíjat kell fizetnie súlyos beteg feleségének. Doherty szerint a Kurt csak arra várt, hogy meghaljon, ám ezt a férfi ügyvédje határozottan tagadta.

„Képtelen az az állítás, hogy Kurt arra vár, hogy Shannen meghaljon" – nyilatkozta Katherine Heersema. „A legjobbat akarja Shannennek, és azt szeretné, ha mihamarabb elválhatnának és mindketten továbbléphetnének."

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.