Shannen Doherty szívszorító vallomása: a halál kapujában is vágyik a szerelemre

Shannen Doherty
Getty Images - NBC
szerelem mellrák színésznő Shannen Doherty vallomás
Tudja, hogy véges az ideje a Földön, a színésznő mégis nagyon vágyik egy szerető férfira. Shannen Doherty negyedik stádiumú áttétes mellrákkal küzd, amely az agyát és a csontjait is megtámadta. Úgy gondolja, egy férfinak ezt nem könnyű elfogadnia, ennek ellenére szeretne egy utolsó nagy szerelmet.

Az 53 éves színésznő súlyos betegsége ellenére és annak tudatában, hogy már nincs túl sok ideje  hátra, szeretné megtalálni a szerelmet. Shannen Doherty, aki negyedik stádiumú áttétes mellrákkal küzd, egy podcastben beszélt az érzéseiről. 

 Shannen Doherty, Kurt Iswarienko
 Shannen Doherty és Kurt Iswarienko 2016-ban - A férfi egy darabig beteg felesége mellett állt, utána állítólag megcsalta és elvált tőle
Forrás: Getty Images

Shannen Doherty tudja, hogy a férfiak nehezen kezelik a halált

„Azt hiszem, egy magamfajtának nehéz (megtalálni a szerelmet), véleményem szerint azért, mert nehéz úgy randizni valakivel, hogy tudod, hogy nem sok időtök van együtt"vallotta be őszintén Shannen a műsorban, majd így folytatta: „Nem hiszem, hogy a férfiak ugyanolyan jól kezelnék a halált és a betegséget, mint a nők. Szóval, azt hiszem, nagyon nehéz eset vagyok.”

A színésznő kitért korábbi kapcsolataira is, és különös szeretettel beszélt exéről, Rick Salomon pókerjátékosról, akivel 2002 és 2003 között volt romantikus kapcsolata. Szakításuk ellenére közeli barátok maradtak, rendszeresen küldözgetnek egymásnak üzeneteket. Shannen Doherty elmondta, hogy Salomon az egyik a kevés exe közül, akire bármikor számíthat. A másik a volt vőlegénye, Rob Weiss, aki bár szakított a színésznővel, továbbra is aktív részese az életének.

Shannen Doherty azt is bevallotta, hogy miután férjével, Kurt Iswarienkóval elváltak, mert az agyműtétje előtt a férfi megcsalta őt, sokáig maga alatt volt. A válókeresetet a férj adta be 11 év házasság után, amit a színésznő kudarcként élt meg, és azt mondja, csak mostanában tért teljesen magához.

A kérdésre, hogy fontolóra venné-e, hogy felébressze a romantikát Rickkel vagy Robbal, Shannen határozott nemmel válaszolt. 

„Előre szeretek haladni, nem visszafelé. Mindketten aktív részesei az életemnek és csodálom őket” — magyarázta álláspontját a színésznő, akinél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot. A kezelések hatására 2017-ben úgy tűnt, meggyógyul, ám 2020-ban kiderült, hogy már negyedik stádiumú a daganat, majd tavaly Doherty bejelentette, hogy átterjedt az agyára és a csontjaira is. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.