Sofia Vergara elárulta: ez a reggeli rutinjának kihagyhatatlan része

2024 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Getty Images/2024 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals - Taylor Hill
reggeli rutin színésznő Sofia Vergara
A színésznő számára nagyon fontos a reggeli rutin, van egy dolog, ami nélkül nem indulhat el a nap: ez pedig nem más, mint a kávé, amiből hármat is elfogyaszt a nap folyamán Sofia Vergara.

A kolumbiai származású híresség nagyon elfoglalt, így ahogyan a nap többi része, a reggele is be van osztva. Sofia Vergara számára azonban két dolog biztosan elsőbbséget élvez: a kávé és fia, Manolo.

Sofia Vergara
Sofia Vergara és fia, Manolo
Forrás: Variety via Getty Images/Launch of TOMA by Sofia Vergara & Manolo Gonzalez Vergara

Sofia Vergara reggeli rutinja

A legutóbbi interjújában az Us Weeklyvel a hollywoodi sztár részletesen bemutatta napirendjének egy részét, és bevallotta, hogy imádja a kávét. „Amikor felébredek, az első dolog, ami az eszembe jut, a kávé” – mondta a lapnak, majd hozzátette, hogy az abszolút kedvence a sötét pörkölésű kávé tej és cukor nélkül. Szintén imádja a kávét fia, Manolo is, akivel sűrűn osztják meg a reggelieket. Anya és fia kedvenc kávézójukban szoktak összeülni, hogy megvitassák kivel, mi történt.

Általában naponta három csésze kávét fogyasztok – kettőt reggel és egyet ebédkor. Arra figyelek, hogy délután 4 után már ne igyak kávét, hogy ne ne zavarja meg az alvásomat

 – mondta, majd hozzátette:

A fiamnak és nekem mostanában nagyon hektikus az időbeosztásunk, de nagyon fontos, hogy minőségi időt töltsek vele. Órákig tudunk beszélgetni a kedvenc kávénkat kortyolgatva és ezek a pillanatok a mindent jelentik nekem

 – mondta Sofia a lapnak.

Tönkretette Griselda szerepe Sofía Vergarát: nyugtatókat kellett szednie

A kolumbiai színésznőt megviselte a kokainnagyiról szóló sorozat forgatása. A Griselda feladta a leckét Sofía Vergarának. 

"Eddig leginkább csak a  Modern családot forgattam, nem nagyon tudtam, mi vár rám. És amikor elkezdődött ez az egész, úgy éreztem, nagyon nehéz. Sírni, amikor kell, gyilkost játszani, ha úgy van, kokaint felszívni, alkoholt inni, cigarettázni. Soha életemben nem cigiztem, 50 évesen kellett megtanulnom, ráadásul Griselda minden egyes jelenetében dohányzik. Három hétig alig tértem magamhoz, nem tudtam aludni, nyugtatót kezdtem szedni, nem virraszthattam, mert tudtam, másnap reggel újra a kamerák elé kell állnom. Úgy éreztem, aludnom kell, bármi áron, ha nem tudok, akkor meghalok (...) Kolumbiából származom, láttam sok őrültséget, tudtam, hogy meg tudom csinálni Griseldát, de nem volt könnyű, megszenvedtem" - nyilatkozta Vergara. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.