Szájról olvasó mondta el, mit mondott Julia Roberts Travis Kelce-nek Taylor Swift koncertjén

"Les Sculptures" Jacquemus' Fashion Show : Front Row At Fondation Maeght At Saint-Paul-De-Vence
WireImage/"Les Sculptures" Jacquemus' Fashion Show : Front Row At Fondation Maeght At Saint-Paul-De-Vence - Arnold Jerocki
Travis Kelce szájról olvasó Taylor Swift Julia Robert
A hírességek élete sem fenékig tejfel. Szájról olvasók figyelik minden pillanatban, hogyan mozdulnak az ajkaik. Azt is tudni vélik, mit mondott Julia Robert Taylor Swift koncertjén az énekesnő pasijának.

A párost Swift harmadik és egyben utolsó Eras Tour koncertjén kapták lencsevégre június 30-án vasárnap Dublinban. A videó, amelyen Julia Roberts megérinti Travis Kelce mellkasát és karját, vírusként terjedt. A TikTok-ra posztolt videón a színésznő a sportoló mellkasát vakargatja, a vállát dörzsöli, Kelce nevet, miközben Roberts karját fogja. Nem kellett sok idő, hogy a közösségi média felhasználói ráugorjanak a klipre, és elemezzék a színésznő és az NFL-játékos interakcióját. Megjelentek a szájról olvasók, akik azt is elárulják, mit mondott a színésznő Taylor Swift barátjának. 

Super Bowl LVIII, Travis Kelce, Taylor Swift, szájról olvasó
Szájról olvasók próbálják kitalálni, vajon mit akart Julia Roberts Taylor Swift szerelmétől
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

A kommentszekcióban mindenki azon tűnődik, vajon miért tapogatja, vakargatja, simogatja Julia Roberts az amerikai foci sztárját, mi közük lehet egymáshoz?

@kelleyfarrelly Hugging julia roberts no less!!☘️🧡💚🤸‍♀️ #taylorswift #eras #erasdublin #traviskelce ♬ original sound - Hannah Brown

Az egyik amatőr szájról olvasó rájött

Szerinte Julia annyit mond: „Annyira örülök nektek, srácok”. A kommentelők szerint ez édes kevés, ezt a mozdulatokból is ki lehet olvasni. Arról nem beszélve, hogy egy mondatnál sokkal többet mondott a színésznő, és Kelce reakciója is többről árulkodik...

Ha most nem is, előbb-utóbb minden bizonnyal jelentkezik valaki, aki valóban tudja, mi hangzott el a sátorban, és miért vakarta meg a sportoló mellkasát Julia Roberts.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.