Take That Magyarországon! – Először ad koncertet hazánkban a legendás fiúbanda

Take That Budapest Park koncert
Ikonikus slágereit hozza el a világ egyik leghíresebb és elsők között jegyzett fiú bandája. Take That rajongók figyelem! Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald már Budapesten vannak!

Ki ne emlékezne az évtizedekkel ezelőtt induló, legendás amerikai fiú csapatra, a Take That zenekarra, akik az elsők között alkottak ilyen formációt. Gary Barlow, Robbie Williams, Mark Owen és Howard Donald nők millióinak szívét dobogtatták meg. Bár a csapat fenegyereke, Robbie Wiilams már régóta szólóénekesként jegyzi magát, a három bandatag ismét turnéra indult. 2024. július 3-án életükben először pedig nem máshol, mint  fővárosban, a Budapest Parkban koncerteznek.

Take That
A Take That Budapesten lép fel
Forrás: Getty Images

A Take That megérkezett Budapestre

A sztárok közösségi oldalaikon adták hírül, hogy  néhány órával ezelőtt München után, megérkeztek Budapestre. Üljünk fel együtt a nosztalgiavonatra és hallgassuk meg Take That legismertebb dalait. 

Így, aki ma este nem lehet ott a koncerten, egy kicsit részesülhet a 90-es évek kedvenc fiúcsapata dalaiból. Egyik kedvencünk a Back for good 1995-ből!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.