Tom Cruise közös fotón mindhárom gyerekével: Suri is ott volt

Tom Cruise
Mike Coppola
család Suri Cruise Tom Cruise
Connorral, Isabellával és Surival közös képen szerepel a színész. Tom Cruise ma 62 éves.

Ritka fotó látott napvilágot: Tom Cruise mindhárom gyerekével közös képen pózol. A ma 62 éves színészről nem sok ilyen felvétel készült, az alábbi fotó pedig még 2008-ban született. 

Tom cruise suri isabella connor
Tom Cruise a karon ülő Surival, Katie Holmessal, valamint Nicile Kidmannel örökbefogadott gyerekeivel Isabellával és Connorral egy sportmérkőzésen 2008-ban 
Forrás: Getty Images

Tom Cruise csak pár évig foglalkozott Surival 

A minap a fél világ felháborodott azon, hogy miközben Tom Cruise nem vett részt Katie Holmesszel közös lányuk, Suri érettségi bankettjén, addig a Nicole Kidmann-nel örökbefogadott fiukkal, Connorral kapták lencsevégre, előtte pedig Taylor Swift koncertjén vett részt. Úgy tudni Cruise Connorral és Isabellával szooros kapcsolatban van, Connor ráadásul, mint apja a szcientológiai egyház tagja. Surival viszont már jó ideje nem találkozott, a lány el is hagyta a Cruise nevet

A színész még 2006-ban a következőket nyilatkozta: "A gyerekeim mindig számíthatnak rám, én pedig mindig ott leszek mellettük, és szeretem őket – soha nem teszek olyan ígéretet nekik, amit ne tartanék be.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.