Teri Hatcher ledobta ruháit: megmutatta testét a Született feleségek 59 éves sztárja

Teri Hatcher
Getty Images -
nyaralás Született feleségek Teri Hatcher Bikini
Saját bevallása szerint évek óta először vakációzik a színésznő. Teri Hatcher élvezi a nyaralását, amit meg is oszt követőivel.

Piros bikiniben, tengerparton pózol a kamerák előtt Teri Hatcher. A Született feleségek Suzanjének 59 évesen is hibátlan az alakja. 

Teri Hatcher
Teri Hatcher színésznőt sok kritika érte: szétbotoxoltatta az arcát 
Forrás: Northfoto

Teri Hatcher vékony, mint egy tinilány

"Évek óta az első igazi nyaralásom, ami nagyon boldoggá tesz (...) mindenkinek időt kell szánnia arra, hogy kicsit lecsillapítsa az elméjét, de szánjon időt arra, hogy lecsillapítsa az elmét, újra kapcsolatba lépjen önmagával, a természettel, és lassítson"- írta Teri Hatcher a nyaralós fotó mellé. A színésznő képeiért odavannak a követői, Teri rengeteg bókot kap csodás alakjáért. 

Túl sok volt a botox

Bár Teri Hatcher alakja kiváló, a követőitől egy időben rengeteg kritikát kapott: úgy tudni szépészeti beavatkozások rabjává vált. A sok kezelés hatására elhalványodtak az arcvonásai, így pedig már a mosolya sem olyan huncut és kedves, mint amilyennek a Született feleségek rajongói megismerték. Teri egyébként már évekkel ezelőtt beszélt arról, hogy nagyon fél az öregedéstől, azért vállalkozik egyre több beavatkozásra. Friss képein azonban úgy tűnik, megbékélt korával és az arcvonásai is újra természetesebbek. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.