Rákos a világhírű énekesnő: megműtötték, most megelőző kemoterápiás kezelést kap

betegség énekesnő rák
Ann Wilson a közösségi oldalán jelentette be, rákos. A világhírű énekesnő, Ann Wilson orvosai javaslatára elhalasztja turnéját.

A 74 éves énekesnő, Ann Wilson az Instagramon tette közzé, hogy megműtötték, a rákos daganatot eltávolították a szervezetéből, most pedig megelőző kemoterápiás kezelést kap, hogy a betegsége ne újuljon ki.

Ann Wilson rákos, megműtötték, most megelőző kemoterápiás kezelést kap
Ann Wilson rákos, megműtötték, most megelőző kemoterápiás kezelést kap
Forrás: Northfoto

Ann Wilson elhalasztja a turnéját

Ann Wilson megosztotta követőivel, orvosai azt javasolták neki, hogy az év hátralévő részében ne álljon színpadra, hogy teljesen felépüljön. Az énekesnő ezért úgy döntött, elhalasztja a Heart's Royal Flush turnéját, amely a tervek szerint július 30-án Clevelandben kezdődött volna és decemberig tartott volna. 

Jövőre színpadra áll

"2025-ben mindenképpen újra színpadra állok” – írta az énekesnő követőinek. „Ez csak egy szünet, még rengeteg énekelni valóm van” – magyarázta és hozzátette, most nyilatkozott utoljára a betegségéről. 

Mi az a megelőző kemoterápiás kezelés?

A megelőző kemoterápia, más néven adjuváns kemoterápia, a rákeltávolító műtét után történik, amikor a vizsgálatok nem mutatnak ki rákterjedést. A kezelés célja az, hogy elpusztítson minden fennmaradó rákos sejtet, amelyek a véráramban keringenek, vagy elterjedtek más szervekben, például a csontvelőben, a májban vagy a tüdőben - magyarázta Dr. Ramia Mokbel onkológiai szakértő. Ilyen kezelést kap Katalin hercegné is: hogy ne térjen vissza a betegsége. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.