fehérneműmodell eufória sorozat HBO Eufória Szeplőtlen
Sydney Sweeney sokat mutatott magából legutóbbi Instafotóin. Egy egész sorozat tükörszelfi született, amit most meg is mutatunk.

Nem tudni mire gondolt Sydney Sweeney az Eufória 26 éves sztárja, amikor a tükörben fotózta magát. Mindenesetre megtette és egy sor tükörszelfi látható is az Instagramján. 

Sydney Sweeney Immaculate Press Conference and Photocall
Sydney Sweeney azt állítja, a tükörszelfi nem az ő műfaja
Forrás: Northfoto

A tükörszelfi nem az ő stílusa, ám keresett fehérneműmodell

Az azonban biztos, hogy nem szégyellősködött, azt pedig gyorsan hozzátette, a tükörszelfi nem az ő műfaja, de ha mégis készít, annak megadja a módját.  Sydney Sweeney még tavaly döntött úgy, hogy fehérneműmodellnek áll, rajongótábora ezzel megtöbbszörözősött, ma már 20 és félmillióan követik és egy-egy posztáját 3-4 millióan lájkolják.

 

Amerikai apácát alakít

Bár Sydneyről a mai napig az Eufóriában is gyakran meztelenkedő szép lány karaktere jut eszünkben, időközben kijött új filmje a Szeplőtlen is, amelyet főszereplő színészként és producerként is jegyez. A film Sweeney szerelemprojektje, amelyben Cecilia, a mélyen hívő amerikai apáca Olaszországba érkezik és ahogy telik az idő, úgy érzi, rémálomba csöppent. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.