Vilmos herceg és Meghan Markle ordítoztak egymással: Katalin hercegné volt az oka

Vilmos herceg, Katalin hercegné, Harry herceg, Meghan Markle
Getty Images/The Prince and Princess of Wales Accompanied By The Duke And Duchess Of Sussex Greet Wellwishers Outside Windsor Castle - Chris Jackson
veszekedés katalin hercegné Meghan Markle Vilmos herceg
A Katalin hercegnéről szóló új könyvből kiderül, hogy hatalmas veszekedés robbant ki a walesi herceg és Meghan Markle között. A vita pedig Katalin miatt alakult ki közöttük.

Catherine, the princess of Wales címen megjelent életrajzi könyvből kiderült, hogy évekkel ezelőtt volt egy súlyos vitája a walesi hercegnek és Meghan Markle-nek. Vilmos herceg azután förmedt rá öccse feleségére, hogy udvariatlan volt Katalinnal.

Vilmos herceg, Meghan Markle, Harry herceg, Katalin hercegné
Vilmos herceg és Meghan Markle ordibáltak egymással
Forrás: Getty Images

Vilmos herceg és Meghan Markle ordibált egymással

A vita hat évvel ezelőtt robbant ki, azután, hogy Meghan és Harry esküvője lezajlott. A friss házasok a nászút után meglátogatták Vilmost és Katalint, ekkor Meghan a beszélgetés egy pontján felhozta egy korábbi vitáját a walesi hercegnével. Katalin hercegné azt szerette volna, ha Meghan bocsánatot kért tőle azért, mert a vita során a hormonjaira utalt. Meghan először nem értette, mire gondol, majd eszébe jutott, hogy valóban tett ilyesfajta megjegyzést, amit a Tartalék című könyvben is megemlített.

Emlékszem: elfelejtettél valamit, erre azt mondtam neked, hogy ez nem számít, a terhesség miatt van ez, hiszen most született meg a gyereked. A hormonjaid miatt volt ez.

 

Katalin erre azt felelte, hogy annyira nem ápolnak jó viszonyt, hogy a hormonjairól beszélgessenek. Vilmos itt lett dühös Meghanre és rámordult, miszerint nagyon udvariatlan volt a feleségével. Meghan erre odalépett Vilmoshoz, és így vágott vissza neki:

Vidd el az ujjadat az arcomtól!

A könyv szerzője szerint ezután tapintható volt közöttük a feszültség, ami az elmúlt hat évben sem enyhült igazán. 

Károly király és Vilmos herceg meglepő lépésre készülnek

Harry herceg meglehetősen sokat tett azért, hogy apjával és testvérével megromoljon a kapcsolata. Mióta kilépett a királyi családból, minden lehetőséget megragadott arra, hogy támadja őket, nem csoda, hogy mostanra szinte már nem is beszélnek egymással. Viszonyukban azonba változás állhat be, méghozzá Vilmos herceg és Károly király meglepő döntése miatt.
Harry hercegnek legkésőbb 2027-ben huzamosabb időt kell eltöltenie Angliában, ugyanis Birminghamben fogják megrendezni a következő Invictus Gamest, amelyen sérült katonák és veteránok vesznek részt. A programot Harry hívta életre 2014-ben, és azóta is a szívügye. Az elsőt Londonban rendezték meg, és a következő ismét Angliában lesz, vagyis a verseny "hazatér". Kezdetben természetesen a családja is támogatta törekvéseit, de mostanában már nem teszik tiszteletüket a játékokon érthető okokból. Az angliai verseny azonban kivétel lehet.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.