Harmadjára is férjhez megy az Agymenők sztárja: a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt

NBC Universal Emmys Press Luncheon - Arrivals
Variety via Getty Images/NBC Universal Emmys Press Luncheon - Arrivals - Variety
eljegyzés Kaley Cuoco színésznő
Kaley Cuoco, aki korábban kétszer is házas volt, közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt. Az Agymenők sztárja hamarosan harmadjára is oltár elé áll.

Tavaly született meg első közös gyermekük, a hétvégén pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a kapcsolatuk: Kaley Cuoco színésznőt eljegyezte szerelme, Tom Pelphrey. A csodás hírt az Agymenők sztárja a közösségi oldalán 24 óráig elérhető sztorijában tudatta a rajongóival.

Agymenők, Kaley Cuoco
Harmadjára is férjhez megy az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco
Forrás: FilmMagic

Az Agymenők sztárja harmadjára is oltár elé áll

A boldog színésznő a következő felirattal osztotta meg a képet: „Csodás hétvége.” Cuoco 2023-ban hozta világra első gyermekét, aki Matilda Carmine Richie nevet kapta. Márciusban ünnepelték a pici első születésnapját, amelyet „életünk legjobb évének” neveztek. „Apa és én jobban szeretünk téged, mint ahogy azt valaha is el tudnánk mondani” írta a büszke anya. „Alig várom, hogy lássam, ki leszel, de most, kérlek, maradj a drága egyévesem örökké.”

Cuoco korábban már két alkalommal volt házas, először Ryan Sweetinggal 2013 és 2016 között, majd Karl Cookkal 2018 és 2022 között. 2022-es Glamour interjújában úgy nyilatkozott, hogy soha nem házasodik meg újra, mondván: „Soha nem fogok újra házasodni. Szeretnék egy tartós kapcsolatot vagy partnerséget, de újra házasodni biztosan nem fogok.”

Az Agymenők sztárja korábban arról is beszélt, hogy Hollywoodból egy „családcentrikusabb” élet felé fordult a Thousand Oaksi birtokán Kaliforniában. 

Valami olyat akartam, ami távol van LA-től. Imádok színészkedni és szeretem az ipart, egész életemben ezt csináltam

 – mondta a People magazinnak.

De tudtam, hogy szükségem van egy különleges helyre, ami nem ez, ami földhözragadtabb, valóságosabb, családcentrikusabb.

Azt mondtam, hogy szeretnék egy saját ranchot. Szerettem volna egy helyet a családomnak, a családunk családjának, a gyerekemnek és az agyamnak” – tette hozzá Cuoco.

Cuoco és Pelphrey 2022 májusában ismerkedtek meg és a színésznő még abban az évben bejelentette, hogy első gyermekével várandós. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.