Angelina Jolie összejöhetett egy ismert rapperrel: együtt hagyták el az egyik velencei szállodát

Lebuktak Angelina Jolie randi rapper
Újra Brad Pitt exfeleségéről beszél a világ. Angelina Jolie-t a brit rapperrel, Akalával hozták hírbe, miután együtt látták őket távozni egy velencei szállodából.

Külföldi lapok értesülései szeeint a kapcsolat már nem is újkeletű. A 49 éves Angelina Jolie állítólag már több mint egy éve találkozgat a 40 éves zenész-íróval. Úgy tudni, Akala tavaly májusban találkozott Angelinával és lányaival - a 19 éves Zaharával és a 18 éves Shiloh-val - egy jamaicai irodalmi fesztiválon.

Akala rapper, Angelna Jolie állítólagos szerelme
A rapper Akala, Angelina Jolie állítólagos szerelme
Forrás: Northfoto

A páros állítólag hat hónappal később együtt vacsorázott Milánóban is, ami csak tovább szította a kíváncsiságot a kapcsolatukkal kapcsolatban. A TMZ azonban azt állítja, hogy Jolie és Akala csak jó barátok.

Ki Akala, Angelina Jolie állítólagos szerelme?

Akala, valódi nevén Kingslee James McLean Daley, először rapperként szerzett hírnevet magának, majd politikai aktivista lett. Nagyon fontos számára a  társadalmi igazságosság, a 2017-es brit parlamenti választásokon támogatta Jeremy Corbyn volt munkáspárti képviselőt. Akala egyébként az elismert énekesnő és rapper, Ms. Dynamite öccse.

Angelina Jolie szerelmi élete

Akala nem az egyetlen férfi, akit a színésznővel kapcsolatba hoztak az utóbbi időben. A pletykalapok arról is cikkeztek, hogy összejött a Broadway zeneszerzőjével, Justin Levine-nal. Angelina és a férfi együtt dolgoztak a The Outsiders című Broadway-produkción, melynek Jolie volt a producere. Justin társszerzője volt a darab zenéjének, a színésznő lánya, Vivienne pedig produceri asszisztensként tevékenykedett.

Angelina Jolie Velencében, a Maria című film premierjén
Angelina Jolie Velencében, a Maria című film premierjén
Forrás: Northfoto

A szerelmi életét övező találgatások ellenére Angelina korábban már világossá tette, hogy óvatos, ha randizásról van szó, és elismerte, hogy nagyon hosszú listája van arról, milyen ne legyen egy férfi, akit beenged az életébe. 

Brad Pitt és Angelina Jolie is részt vesz a velencei filmfesztiválon

Mindkét színész részt vesz az 1932 óta megrendezett filmes szemlén, ám a szervezők nagyon alaposak voltak a programok összerakásakor. Mindenáron el akarták kerülni, hogy kínos pillanatok szemtanúi legyenek az emberek, ezért úgy alakították az eseményt, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie ne futhassanak össze. A színésznő a Maria című filmje miatt lesz ott az eseményen, Brad Pitt pedig a George Clooney-val közös filmje, a Wolfs miatt vesz részt a fesztiválon.

A Vanity Fairnek adott interjújában Alberto Barbera, a velencei filmfesztivál művészeti igazgatója elmondta, hogy a fesztivál különös gondot fordított arra, hogy a híres exek filmjei ne fedjék egymást a programban: „Angelina az első napon, augusztus 29-én jön, és rögtön utána Pablo Larraínnal, a Maria rendezőjével indul a coloradói Telluride Filmfesztiválra" - mondta Barbera. „Brad csak szombaton érkezik Velencébe. Kizárt, hogy összefussnak" - tette hozzá.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.