Újra együtt a Baywatch egykori szexi sztárjai: felismered őket?

100th Episode Celebration Of "Baywatch" - October 22, 1994
100th Episode Celebration Of "Baywatch" - October 22, 1994 - Jim Smeal
Baywatch Carmen Electra sztárok
Az ikonikus sorozat sztárjai újra találkoztak az 'After Baywatch: Moment in the Sun' című dokumentumfilm premierjén, amelyet hétfőn tartottak a Santa Monica-i The Bungalow-ban. Az eseményen részt vettek a Baywatch egykori szexi sztárjai is, köztük Carmen Electra, Nicole Eggert és Alexandra Paul is.

Az 'After Baywatch: Moment in the Sun' című dokumentumfilm a Baywatch színészeinek életét követi nyomon, bemutatva, hogyan változott meg életük a sorozat 2001-es befejezése után, amely 11 évadot és több mint 250 epizódot ölelt fel. Pamela Anderson, aki a sorozat egyik legismertebb szereplője volt, nem vett részt az eseményen.

"After Baywatch: Moment in the Sun" Premiere - Arrivals
Az 'After Baywatch: Moment in the Sun' című dokumentumfilm a Baywatch színészeinek életét követi nyomon
Forrás: Variety via Getty Images

Újra együtt a Baywatch egykori szexi sztárjai

Carmen Electra, aki a sorozatban Lani McKenzie szerepét játszotta 1996 és 1998 között, lenyűgöző megjelenésével vonta magára a figyelmet. Az 52 éves bombázó egy fehér bandeau felsőt és hozzá illő selyem nadrágkosztümöt viselt, amelynek nyitott zakója hangsúlyozva formás alakját. 

"After Baywatch: Moment in the Sun" Premiere - Arrivals
Carmen Electra, aki a sorozatban Lani McKenzie szerepét játszotta 
Forrás: Variety via Getty Images

Nicole Eggert, aki Summer Quinnt alakította 1992 és 1994 között, szintén jelen volt az eseményen, annak ellenére, hogy jelenleg mellrákkal küzd. Az 52 éves színésznő, aki márciusban nehéz döntést hozott és levágta haját, most rövidre borotvált fejjel jelent meg. A színésznőnek decemberben diagnosztizáltak betegségét. Nicole nemrég hangsúlyozta az önvizsgálatok és a mammográfiák fontosságát, elismerve, hogy sajnálja, hogy nem végzett rendszeres önvizsgálatokat, és megbánta, hogy 19 évesen mellimplantátumokat kapott, amelyek megnehezítették számára, hogy időben észrevegye a rendellenességeket. A színésznő elmesélte, hogy először októberben vett észre valami furcsát, amikor 25 kilót hízott, és fájdalmat érzett a bal mellében. Egy mammográfia és három biopszia után kiderült, hogy kettes stádiumú mellrákja van.

Los Angeles Premiere Of ABC News Studios' "After Baywatch: Moment In The Sun"
Nicole Eggert, aki Summer Quinnt alakította 1992 és 1994 között
Forrás: Getty Images

Alexandra Paul, aki a sorozatban Stephanie Holden karakterét alakította, szintén jelen volt a premieren. A 61 éves színésznő egy hosszú fekete, részben áttetsző ruhában ragyogott, amely kiemelte tónusos karjait. Egy pár elegáns fekete magassarkú tette teljessé kifinomult megjelenését.

"After Baywatch: Moment in the Sun" Premiere - Arrivals
Alexandra Paul, aki a sorozatban Stephanie Holden karakterét alakította
Forrás: Variety via Getty Images

Nagypapa lett a Baywatch egykori szívtiprója

A sztár idősebbik lányának, Taylornak augusztus 11-én született meg elsőszülött gyermeke, a büszle nagypapával pedig madarat lehetne fogatni. A Baywatch-sztár a közösségi oldalán osztott meg egy fotót újszülött kisunokájával a karjaiban. A néhány nappal ezelőtt született kislányt Londonnak nevezték el,  és nagypapája nemcsak roppant büszke rá, de el is sírta magát a meghatottságtól. Legalábbis ez derül ki David Hasselhoff posztjából, amit az Instagram-oldalán osztott meg.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.