Nem csak J.Lo falja a férfiakat - Ezek a sztárok négyszer, vagy annál többször álltak oltár elé

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Getty Images - Bellocqimages/Bauer-Griffin
válás Jennier Lopez házasság
Mindenki Jlo és Ben Affleck válásáról beszél, pedig a sztárvilágban nem ritka egy zátonyra futott kapcsolat, sőt! Egy biztos, a válások után a hírességek is keresik a boldogságot... mindenki a maga módján.

A hírességek élete éjjel-nappal a reflektorfényben zajlik, nem csak szakmai sikereik, hanem magánéletük is folyamatosan a média figyelmének középpontjában állnak. Ugyan most mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának végéről beszél, de ha már itt tartunk, vannak rekorderek, akik úgy gyűjtötték a házasságokat, mint más a bélyeget. Híres hollywoodi válások következnek!

válások
Válások a sztárvilágban - Illusztráció
Forrás: Shutterstock

Válások a sztárvilágban

Elizabeth Taylor: falta a férjeket

Elizabeth Taylor, a klasszikus hollywoodi filmek egyik legnagyobb sztárja, nemcsak színészi tehetségéről, hanem szerelmi életéről is híres volt. Az Oscar-díjas színésznő összesen nyolcszor ment férjhez, és hét alkalommal vált el. Első házasságát Conrad „Nicky” Hilton szállodalánc-örökössel kötötte, de ez mindössze kilenc hónapig tartott. 

Elizabeth Taylor Eddie Fisher
Elizabeth Taylor Eddie Fisher
Forrás: Getty Images

A következő férjei között volt Michael Wilding színész, Mike Todd producer, Eddie Fisher énekes, és Richard Burton, akivel kétszer is összeházasodott. Taylor házasságai gyakran a nyilvánosság előtt zajlottak, és szenvedélyes, de viharos kapcsolatok jellemezték őket. Utolsó házassága Larry Fortensky-vel, egy építőmunkással, 1991-ben kezdődött és 1996-ban ért véget.

Nicolas Cage: a nők éltetik
Nicolas Cage, az Oscar-díjas színész, szintén többször próbált szerencsét a házasságban. Cage eddig ötször nősült meg. Első felesége Patricia Arquette színésznő volt, akivel 1995-ben házasodtak össze, de a frigy mindössze hat évig tartott.

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jeff Kravitz

A második felesége Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya volt, akivel mindössze 107 napig tartott a házassága. Ezt követte Alice Kim, akivel tizenkét éven át élt házasságban, és közös gyermekük is született. 2019-ben Cage újra megnősült, de csak négy napra. Házasságot kötött Erika Koike sminkessel, de egy hét sem telt el, máris váltak. 

Jelenlegi felesége Riko Shibata, akivel 2021-ben házasodtak össze, és azóta boldogan élnek együtt.

Jennifer Lopez: negyedszerre sem jött össze

A hírek csak róla szóltak az elmúlt hetekben, tönkrement a negyedik házassága is. Az énekesnő első férje Ojani Noa volt, akivel Lopez mindössze 11 hónapot élt házasságban. A kubai férfi egyébként meg is jósolta, hogy J.Lo mostani házassága nem fog sokáig tartani, és úgy véli, az énekesnő itt nem is áll meg, lesznek még házasságai. 

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios' 'This Is Me...Now: A Love Story'
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez 
Forrás: NurPhoto via AFP

Második férje Cris Judd táncos volt, akivel 2001-ben házasodtak össze, de alig két év múlva elváltak. A harmadik házasságát Marc Anthony énekessel kötötte 2004-ben, akivel két közös gyermekük is született. Lopez és Anthony házassága tíz évig tartott, mielőtt 2014-ben elváltak volna. Jennifer Lopez most éppen Ben Afflecktől válik, méghozzá rövid, viharos házasság után. 

  • A házastársi szennyes még csak most kezd kiborulni, állítólag már a nászúton sem stimmelt minden, de hogy mi tett pontot a frigy végére, azt egyelőre nem lehet tudni.  

Gábor Zsazsa: gyémántot nem adunk vissza

Gábor Zsazsa, a magyar származású színésznő és társasági híresség, híres volt fényűző életmódjáról és sok házasságáról. Zsazsa összesen kilencszer ment férjhez, és nyolc alkalommal vált el.
 

 Zsa Zsa Gabor
Gábor Zsazsa
Forrás: GettyImages/Paul Harris

Első házassága Burhan Belge török diplomatával volt, majd következett Conrad Hilton, a híres szállodalánc alapítója. Később férjhez ment George Sanders színészhez, majd Herbert Hutnerhez, Joshua S. Cosdenhez, Jack Ryanhez, Michael O’Hara ügyvédhez, és Felipe de Alba mexikói ügyvédhez. Utolsó férje Frédéric Prinz von Anhalt, német üzletember volt, akivel 1986-tól egészen haláláig házasok maradtak. Zsazsa színes egyénisége és híres mondásai, mint például „Soha nem gyűlöltem meg annyira egy férfit, hogy visszaadjam neki a gyémántjait”, örökre bevésődtek a popkultúrába.

Billy Bob Thornton: gyűjteménye van exfeleségekből

Billy Bob Thornton, a színész, rendező és zenész, szintén több házasságot tudhat maga mögött. Thornton eddig hatszor nősült. 

Forrás: AFP

Első felesége Melissa Lee Gatlin volt, akitől egy közös gyermekük is született. Ezt követte Toni Lawrence színésznő, majd Cynda Williams, akivel közösen szerepeltek a „One False Move” című filmben. Negyedik felesége Pietra Dawn Cherniak volt, egy orosz származású modell, akitől két fia született. Az egyik legismertebb házassága Angelina Jolie-val volt, akivel 2000-ben házasodtak össze, és szokatlan kapcsolatuk gyakran került a média figyelmének középpontjába. Thornton hatodik és jelenlegi felesége Connie Angland, egy filmes sminkmester, akivel 2014-ben házasodtak össze.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.