Brad Pitt nagyon aggódik fia, Pax ijesztő e-biciklis balesete miatt: a színész elsírta magát

AFP or licensors/US Actor Brad Pitt speaks during the 48th edition of the Cesar Film Awards ceremony at the Olympia venue in Paris on February 24, 2023. (Photo by BERTRAND GUAY / AFP) - AFP
Pax Jolie-Pitt Brad Pitt baleset Angelina Jolie
Július végén szenvedett e-biciklijével autóbalesetet Pax Jolie-Pitt, aki a súlyos sérülései miatt intenzív osztályra került. Azóta már kiengedték a kórházból, ám apja, Brad Pitt nagyon aggódik érte, úgy tudni el is sírta magát, amikor részletesen beszámoltak neki fia sérüléseiről.

Ahogy azt korábban megírtuk, Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax Jolie-Pitt az egyik forgalmas Los Angeles-i utcán elektromos kerékpárjával egy autóba csapódott. A 20 éves fiú az autóbalesetben fejsérülést szenvedett, kórházba szállították. Mit kiderült, a 20 éves fiú nem viselt bukósisakot, ráadásul a megengedettnél jóval gyorsabban is hajtott e-biciklijével. Azóta már kiengedték a kórházból, az anyja van mellette.

brad pitt
Brad Pitt szereti a gyerekeit, Pax balesete miatt is aggódik 
Forrás: AFP

Azt nem lehetett tudni, Brad Pitt felvette-e fiával a kapcsolatot, köztudott, hogy Pax elhidegült apjától, Brad Pitt-től, 2020-ban attól volt hangos a világsajtó, hogy Pax a közösségi oldalon gyalázza apját. „Boldog apák napját ennek a világklasszis seggfejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy. Pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. (...) Szóval, boldog apák napját, te kib....tt borzalmas emberi lény!” — írta akkor az akkor 16 éves fiú, amit azzal indokolt, hogy Pitt semmiféle együttérzést nem mutat a kisebb gyerekei iránt, akik rettegnek tőle. 

Brad Pitt elérzékenyült

Arra még mindig nincs válasz, hogy látogatta-e fiát Brad Pitt, de a Page Six több ismerősével is felvette a kapcsolatot, egyikük azt mondta:

„Brad továbbra is törődik Paxszal”. A színész állítólag nagyon megdöbbent, amikor részleteket is megtudott a balesetről és fia állapotáról, és annak ellenére, hogy évek óta nem beszélnek egymással, elérzékenyült az állapota miatt.

Egy másik, a családhoz közel álló bennfentes hétfőn megerősítette, hogy Pax komplex traumát szenvedett a baleset során, és bár az intenzív osztályról kiengedték, még hosszú út áll előtte a felépülésig.

Egy másik forrás elárulta, hogy Pax korábban már több e-kerékpáros balesetet szenvedett, ennek ellenére sem visel bukósisakot.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.