Brad Pitt új vállalkozását Angelina Jolie-val való élete inspirálta

Brad Pritt
Getty Images/Stephane Cardinale - Corbis -
gin Brad Pitt Angelina Jolie
A színész továbbra is birtokolja az 500 millió dollárt érő Château Miraval birtokot, most azonban a gin iránti szenvedélyére összpontosít. Brad Pitt bemutatta új márkáját, a The Gardener-t, amely Dél-Franciaország varázsát idézi.

A színész nehéz időszakon megy keresztül magánéletében, ezért most minden energiáját szakmai életébe fekteti. Brad Pitt egy olyan új projekten dolgozik, amelyet Angelina Jolie-val közösen átélt élmények inspiráltak. Az Oscar-díjas színész úgy véli, hogy a projekt lehetőséget ad számára, hogy feldolgozza és újraértelmezze az életét és családi kapcsolatait. Az új munka középpontjában a személyes tapasztalatai állnak.

Brad Pitt
Brad Pitt olyan italt akart készíteni, amely tükrözi azt a helyet, amibe beleszeretett.
Forrás: AFP 

Brad Pitt új vállalkozása a The Gardener gin

Az utóbbi időben Pitt az F1 című filmet forgatta, ennek apropóján pedig Budapestre is ellátogatott. Bár Brad továbbra is tulajdonosa az 500 millió dollárt érő Château Miraval birtoknak Provence-ban, most a gin iránti érdeklődésére összpontosít. Új márkájával az Angelina Jolie-val közös élete felé mozdult, mivel azt Dél-Franciaország ihlette, ahol a házaspárnak volt a szőlője, beleértve a birtokon lévő otthonukat is. 

A Gardener Franciaországban készül. A 43%-os szeszes ital a Côte d'Azur esszenciáját palackoztatja amit a világsztár állítólag saját kezűleg készít. Brad mélyen kötődik a természethez, ami arra ösztönözte, hogy olyan italt készítsen, amely tükrözi azt a helyet, amibe beleszeretett.  Az ital inspirációjáról Brad azt mondja, hogy a The Gardener olyan élményeket szeretne felidézni, mint: 

„A luxus egyszerűsége, amit egy délután a vízen eltöltött idő nyújt. Naplemente egy teraszon, a hullámok felett. Az elme felszabadulása a természetben. Finom ételek, frissítő italok. Barátok és család összejövetele. Gondtalan pillanatok egy hosszú vidéki nyaralás során. A természet ritmusába való finom beleolvadás eleganciája.”

Brad Pitt és Angelina Jolie véget nem érő jogi háborúja

Angelina Jolie és Brad Pitt sem tudja elengedni a keserűséget, amit a másik okozott neki. Mai napig nem tűnik úgy, hogy közelebb kerülnének a majd egy évtizedes válóperük rendezéséhez, de a folyamatos jogi hercehurca mindkettejüket tönkretette. Az egykori házaspár 2022 februárja óta vív jogi csatát a közösen birtokolt francia borászat, a Château Miraval miatt. Friss hírek szerint Angelina Jolie beadványában újabb vádakat fogalmazott meg Brad Pitt ellen. A válóperüktől függetlenül nagyon úgy tűnik, hogy a franciaországi Château Miraval borászatukkal kapcsolatban sem tudnak megegyezni.  2024 februárjában Brad birtokolta a szőlőültetvény 60%-át. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.