A Bridgerton konkurenciája: a kosztümös szerelmes filmek rajongói imádni fogják ezt a Netflix-drámát

Ehrengard Bridgerton kosztümös Netflix dráma
Ledaráltad a Bridgertont, és egy újabb pazar kosztümös drámát keresel? Van egy jó hírünk: a Netflixen futó Ehrengard – Egy csábítás története pont neked való!

Az Ehrengard – Egy csábítás története című dán film a Bridgerton konkurenciája lehet. Nem sorozat ugyan, 90 perc felhőtlen szórakozást ígér. A film egy Cazotte nevű önjelölt szerelmi szakértő történetét meséli el, akit a kis Babenhausen királyság hercegnője tanácsadóként alkalmaz, hogy fiának végre feleséget találjon. 

Bridgerton konkurenciája, Ehrengard, Netflix
Az Ehrengard a Bridgerton konkurenciája lehet - Cazotte udvari festőből csapott fel királyi kerítőnek
Forrás: Netflix

Cazotte nemcsak káoszt okoz az udvarban, de egy Ehrengard nevű, lenyűgöző fiatal nővel is találkozik, aki megmutatja neki, hogy valójában semmit sem tud a szerelemről.

Ehrengard megmutatja a kerítőnek, hogy semmit sem tud a szerelemről
Ehrengard bebizonyítja a kerítőnek, hogy semmit sem tud a szerelemről
Forrás: Netflix

A filmet az Oscar-, Golden Globe- és kétszeres Arany Pálma-díjas Bille August rendezte, a forgatókönyv pedig a világhírű írónő, Karen Blixen egyik utolsó műve alapján készült. Az írónőt legtöbben a Volt egy farmom Afrikában című regénye révén ismerik, a könyvből film is készült, a Távol Afrikától Meryl Streep és Robert Redford főszereplésével.

Az Ehrengard – Egy csábítás története című filmen a művészi tehetséggel megáldott dán királynő, II. Margit is dolgozott: nagy szerepet vállalt a film díszletének megtervezésében. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.