Unokás fotót posztolt David Hasselhoff: az újszülött megríkatta a büszke nagypapát

MTV EMAs 2022 - Show? David Hasselhoff
FilmMagic/MTV EMAs 2022 - Show - Jeff Kravitz
Baywatch David Hasselhoff nagypapa újszülött
Nagypapa lett a Baywatch egykori szívtiprója. David Hasselhoff nagyobbik lányának született meg az első gyermeke, a sztár pedig büszként és meghatottan pózolt unokájával.

A Baywatch egykori életmentője ma már 72 éves. David Hasselhoff ma már nem rohangál a tengerparton, és nem is osztja a feladatokat fiának és társainak. Helyette inkább otthon ül és unokázik. A sztár idősebbik lányának, Taylorak augusztus 11-én született meg elsőszülött gyermeke, a büszle nagypapával pedig madarat lehetne fogatni. 

MTV EMAs 2022 - Show, David Hasselhoff
David Hasselhoff
Forrás: FilmMagic/MTV EMAs 2022 - Show

A Baywatch-sztár a közösségi oldalán osztott meg egy fotót újszülött kisunokájával a karjaiban. A vasárnap született kislányt Londonnak nevezték el,  és nagypapája nemcsak roppant büszke rá, de el is sírta magát a meghatottságtól. Legalábbis ez derül ki David Hasselhoff posztjából, amit az Instagram-oldalán osztott meg. A közös fotóhoz a színész azt írta: 

„Egy síró nagypapa... Tökéletes. Áldott vagyok. ”

Nem mindig volt egyértelmű az életmentők sikere

Bár a színészt a tévéképernyőkön leginkább mint életmentőt láthattuk és kedveltük meg, David Hasselhoff sikersorozata, a Baywatch az indulásakor nem volt éppen közönségsiker. A Baywatch hiába indult pozitív fogadtatással 1989-ben, az NBC televíziós csatorna nem volt elégedett a nézettségével, és egyetlen évad után elkaszálta a sorozatot. Hasselhoff azonban nem nyugodott ebbe bele, saját maga vált a sorozat producerévé, befektetőket szerzett, megvették a jogokat, és folytatták a szériát. A Baywatchot fénykorában 140 ország több mint egymilliárd nézője követte.

David Hasselhoffnak Guiness-rekordja is van

David Hasselhoff, aki nem mellesleg háromszor nősült meg, bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Természetesen nem úgy, mint a legtöbbször nősült színész, hanem mint a valaha volt legnézettebb tévésztár, hiszen a másik sikersorozata, a Knight Rider és a Baywatch révén két korszakos, világszerte ismert sikersorozatnak is eljátszotta a főszerepét, ilyesmire pedig azóta sem nagyon volt képes senki. 

Ami biztos, hogy David Hasselhoff jelenleg élete nagy szerepét, a boldog nagypapa karakterét játssza nagy sikerrel.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.