A Griselda rendezője tanította meg drogozni Sofía Vergarát

An Unforgettable Evening - Inside, Sofía Vergara, Sofia Vergara
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
Kolumbia Griselda Blanco Sofía Vergara
A Modern családból megismert Sofía Vergara nem várt gondokkal szembesült a forgatáson. A Griselda felvételei komoly kihívások elé állították a színésznőt.

Sofía Vergara már többször beszélt arról, hogy a Netflix sikersorozatának címszerepéért teljesen át kellett alakulnia. Most azt is elárulta, hogy a Griselda rendezője tanította meg arra, hogyan kell élethűen "drogozni". 

Sofía Vergara, Griselda
Sofía Vergara Griselda bőrébe bújva
Forrás: Netflix

Sofía Vergara nem volt könnyű helyzetben a Griselda felvételein 

A színésznő alakította Griselda Blancót a Netflix sikersorozatában, amely egy kolumbiai drogkereskedő és üzletasszony életén alapul, aki a fekete özvegy néven vált ismertté. A streamingoldal beharangozója szerint (a sorzat azóta megjelent) "Griselda egy odaadó anya történetét meséli el, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. A vadság és báj halálos keveréke segített neki eligazodni a földalatti üzlet és a család világa között." Nos, a sorozatban rengeteg droggal kapcsolatos jelenet van, és ezekhez Vergarának bizony segítségre volt szüksége. 

"Eddig leginkább csak a  Modern családot forgattam, nem nagyon tudtam, mi vár rám. És amikor elkezdődött ez az egész, úgy éreztem, nagyon nehéz. Sírni, amikor kell, gyilkost játszani, ha úgy van, kokaint felszívni, alkoholt inni, cigarettázni. Soha életemben nem cigiztem, 50 évesen kellett megtanulnom, ráadásul Griselda minden egyes jelenetében dohányzik. Három hétig alig tértem magamhoz, nem tudtam aludni, nyugtatót kezdtem szedni, nem virraszthattam, mert tudtam, másnap reggel újra a kamerák elé kell állnom. Úgy éreztem, aludnom kell, bármi áron, ha nem tudok, akkor meghalok (...) Kolumbiából származom, láttam sok őrültséget, tudtam, hogy meg tudom csinálni Griseldát, de nem volt könnyű, megszenvedtem" - nyilatkozta Sofía Vergara Varietynek és hozzátette, a a Griselda rendezőjének, Andrés Baiznek kellett megmutatnia neki hogyan kell feszívni a kokaint. 

 

A külsején is rengeteget kellett változtatni

Vergara arról is beszélt, hogy milyen külső átalakulásokon kellett keresztülmennie Griselda megformálása érdekében. Ehhez napi három órát kellett a sminkszékben töltenie, ráadásul a testalkata sem volt kompatibilis karakterével. "Igaz, nem  Barbie baba volt, de az igazi Griselda Blancóban volt valami... volt valami szexuális vonzereje, amit meg kellett mutatnom" – magyarázta Vergara és azt is elmondta, hogy latinos domborulatait le kellett szorítania, hogy a feneke és a melle is kisebbnek tűnjön a karját, amipedig túl vékony, el kellett takarnia. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.