Forró csókot váltott Harry herceg és Meghan Markle: megmutatták valódi énjüket

Kolumbia csók Meghan Markle Harry herceg
Salsázás közben váltottak forró csókot. Harry herceg és Meghan Markle igazi énjüket mutathatták meg Kolumbiában.

Harry herceg és Meghan Markle Kolumbiában „turnéznak", és bizony semmilyen élményt nem hagynak ki. Még salsáztak is egyet, aminek a végén Meghan forró csókkal ajándékozta meg férjét. 

Harry herceg és Meghan Markle Kolumbiában
Harry herceg és Meghan Markle Kolumbiában
Forrás: Getty Images

Harry herceg és Meghan Markle forró csokót váltottak Kolumbiában

Harry herceg és Meghan Markle Kolumbiában teljesen elengedték magukat, és táncra perdültek a világ salsa fővárosában. A pár tánca egy forró csókkal ért véget: Meghan magához húzta férjét egy puszira. A rajongók el voltak ragadtatva attól, hogy végre bepillantás nyerhetnek Harry és Meghan valódi közös életébe. „Végre elengedték magukat, és csak önmagukat adják. Nem titok, hogy a herceg és a hercegné mindketten imádják a zenét, különösen a hip-hopot, a salsát és szeretnek táncolni, vagyis a kolumbiai turnéjuk egy valóra vált álom a számukra. Úgy táncoltak, mintha nem érdekelné őket, hogy ki nézi őket, és ez annyira szeretetre méltó volt" - mondta egy forrás a párosról. Az biztos, hogy ritkán látható így a hercegi pár, hiszen az elmúlt években nem sok nyilvános eseményen vettek részt.

Harry herceg és Meghan Markle forró csókot váltottak a salsa után
Harry herceg és Meghan Markle forró csókot váltottak a salsa után
Forrás: Archewell Foundation via Getty Images

Persze nemcsak szórakoztak, azóta, hogy múlt csütörtökön földet értek Kolumbiában több hivatalos programon is részt vettek, például iskolalátogatáson, amelynek az volt a célja, hogy megértsék a digitális világ fiatalokra gyakorolt hatását, a többi között ezzel foglalkozik alapítványuk, a The Archewell Foundation. 

Valójában ezért hívták meg Meghant Kolumbiába

Sussex hercege és hercegnéja csütörtökön Kolumbiába, Bogotába látogatott, hogy támogassák azokat a kezdeményezéseket, amelyek a gyermekek online veszélyektől való védelmét célozzák. Harry herceg és Meghan Markle Francia Márquez alelnök meghívására érkezett a négynapos látogatásra. Az alelnök végül elárulta, mi volt a valódi oka annak, hogy az országba hívták a hercegi párt. Mint mondta, Meghan Markle élettörténete és a Netflixen levetített dokumentumsorozatuk katalizátorként szolgált a Kolumbiába való meghívásukra. 

Meghan Markle Diana fülbevalóját viselte Kolumbiában - Az ékszert Harry örökölte

Utazásuk második napján Bogotában látogattak meg egy helyi iskolát. Az alkalomra a hercegné egy háromnegyedes fekete nadrágot, fehér blúzt, a már többször látott Chanel balerináját és egy barna zakót választott, szettjét pedig a Diana hercegnétől örökölt pillangós fülbevalóval egészítette ki.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.