Hatalmas változáson ment át Reese Witherspoon lánya - FOTÓ

The 29th Critics' Choice Awards - Cocktails
Variety via Getty Images/The 29th Critics' Choice Awards - Cocktails - Michael Buckner
változás Ava Philippe Reese Whiterspoon
A népszerű színésznő és lánya olyan, mint két tojás, le sem tagadhatnák egymást. Reese Witherspoon lánya azonban hatalmas változáson ment át nemrég, ami miatt már alig hasonlít az édesanyjára.

Reese Witherspoon legidősebb gyermeke, Ava már 24 éves: 1999. szeptember 9-én látta meg a napvilágot. A fiatal lány édesapja Ryan Phillippe, de olyan, mintha az ő génjeiből semmit nem örökölt volna Ava. A megszólalásig hasonlít ugyanis édesanyjára, már-már rémisztő, hogy mennyire. Egészen mostanáig.

Reese Witherspoon, Ava Philippe
Reese Witherspoon lánya már csak árnyéka egykori önmagának
Forrás: Corbis via Getty Images

Reese Witherspoon lánya hatalmas változáson ment keresztül

Ava már csak árnyéka egykori önmagának, na, nem rossz értelemben, csak a hajszínét illetően: a színésznő lánya ugyanis mézszőke haját barnára festette, ami egy teljesen új külsőt hozott magával. A fiatal lány a közösségi oldalán mutatta meg a végeredményt, ami nagyon jól áll neki. A hasonlóság világhírű édesanyjával így már kevésbé feltűnő, de szépségért így sem kell a szomszédba mennie.

Reese Witherspoon elárulta, mi az igazi neve: a rajongók sokkolódtak

Nem ritka, hogy a hírességek a születési nevük variációit használják. Bruno Mars igazi neve valójában Peter Gene Hernandez, míg Katy Perry Katheryn Hudson néven született. Emma Stone pedig nemrég közölte a világgal, hogy örülne, ha a valódi nevén, vagyis Emilynek szólítanák, most pedig Reese Witherspoonról derült ki, hogy nem egészen így hívják... A színésznő a Vanity Fair interjújában közölte Nicole Kidmannel az információt. Színésztársa ugyanis nem értette, hogy Reese miért hívja Laura Dernt a vezetéknevén. Ekkor ránotta le a leplet Reese a saját nevéről: "Azért, mert az én nevem Laura, és az ő neve is Laura, és ez zavaró számomra" - mondta. És valóban, a színésznő teljes neve Laura Jeanne Reese Witherspoon. A rajongókat pedig sokkolta a vallomás, a kommentelők alig akarják elhinni, hogy a színésznő - aki mostanában egy titokzatos férfival randizik - ennyi éven át titkolta az igazságot.

 



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.