Jennifer Lopez a hétvégén Ben Affleck Los Angeles-i otthonában töltötte az idejét

Jennifer Lopez, Ben affleck
Getty Images - Emma McIntyre
látogatás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
Az 55 éves színésznő augusztus 11-én, vasárnap látogatta meg Ben Afflecket Brentwoodban, itt él a színész, mióta a különválás mellett döntöttek. Jennifer Lopez látogatása azonban nem volt férje, hanem annak gyerekei miatt történt.

Jennifer Lopez a hétvégén Ben Affleck Los Angeles-i otthonában tett látogatást, miután a nyarat nagyrészt külön töltötték. Egy forrás szerint Lopez szeretne minél több időt tölteni a színész gyerekeivel, mielőtt elkezdődik az iskola. Affleck és volt felesége, Jennifer Garner három gyereket nevelnek: Violet 18, Seraphina 15, Samuel pedig 12 éves. Lopez ikrei vannak, Max és Emme 16 évesek.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez a szakítás után is törődik Ben Affleck gyerekeivel
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez a hétvégén Ben Affleck házában töltötte az idejét

„Az, hogy nem tölti minden idejét Bennel, nem jelenti azt, hogy ne törődne a gyerekeivel” – mondta a forrás a People magazinnak.

Mindig is fontosak voltak számára. Tavaly hónapokat töltött azzal, hogy megtalálja a tökéletes otthont az összeköltözésükhöz. Most, hogy visszatért Los Angelesbe, szeretne minőségi időt tölteni velük, mielőtt elkezdődik az iskola, és Violet elmegy egyetemre.

Affleck szintén próbál kedves és nyitott lenni a nehézségek ellenére is. Információk szerint a színész „jól van”, és „akkor érzi magát a legjobban, amikor elfoglalt, és most is folyamatosan dolgozik”. Bár a nyár nem volt számára könnyű, igyekszik minden napot a lehető legjobban kihasználni.

Az egymástól elhidegült Jennifert és Bent hónapok óta nem látták együtt

A párost utoljára június 2-án látták együtt Ben fia, Samuel kosárlabda meccse előtt, de mindketten nagyon feszültnek tűntek. Ben Affleck Jennifer Lopez  55. szülinapi buliján, a pazar Bridgerton témájú partin sem vett részt. Ben Afflecket jegygyűrűje nélkül kapták lencsevégre Los Angelesben, amikor JLo az 55. születésnapját ünnepelte. A Dailymail információi szerint a sztár páros már előkészítette a válási papírokat, amelyeket egy későbbi időpontban nyújtanak be. Azt is tudni vélik, hogy Jennifert ezúttal még jobban felzaklatta a szakításuk, mint korábban, mert szétválásuk öt gyereket is érint. Violet mellett Ben Affleck a 15 éves Fin és a 12 éves Samuel is közös gyereke volt feleségével, Jennifer Garnerrel. 

Ben Affleck újra iszik? 

Felröppent az a hír is, hogy az elvonót is megjárt színész újra az alkoholhoz nyúlt, de egy kósza pletykát követően ezt sehol, senki nem erősítette meg, az utcán is általában kávéval a kezében látható. A szóbeszédet egyébként egy barátja terjesztette, mondván, aggódik Benért, aki folyton ideges, rossz kedvű és a szeme is pont olyan üveges, mint amikor napokon keresztül vedelt. Akkoriban ezt volt felesége, Jennifer Garner se hagyta szó nélkül, kijelentette, hogy minden segítséget megad exférjének, ha szükséges. 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.