Kellemetlen időzítés! Jennifer Lopez és Ben Affleck közös filmje hamarosan a mozikban

Getty Images -
film Jennifer Lopez & Ben Affleck válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Miközben az egész világ a válásukról beszél, a mozikban hamarosan megjelenik közös filmjük. A napokban jelentek meg az első információk az Unstoppable című életrajzi filmmel kapcsolatban, amelyben Jennifer Lopez szerepel, és amelyet Ben Affleck készített.

Az Amazon MGM Studios tette közzé a közelgő film fotóit, amelyet szeptemberben mutatnak be a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. A projekt egyik főszereplője Jennifer Lopez, míg a 51 éves Ben Affleck producerként működött közre a filmben, amelyet legjobb barátjával, Matt Damonnal közösen vezetett produkciós cége, az Artists Equity keretében készített. Az Unstoppable a birkózó, Anthony Robles történetét meséli el, aki annak ellenére nyerte meg a 2011-es NCAA egyéni országos bajnokságot, hogy egy lábbal született.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
A közös munka óta sok minden megváltozott: Jennifer Lopez és Ben Affleck azóta már válnak
Forrás: 2023 FilmMagic

Jennifer Lopez és Ben Affleck közös filmje hamarosan a mozikban

A színésznő Lopez Anthony Robles édesanyját, Judyt alakítja, míg Robles szerepében Jharrel Jerome látható. A szereplőgárdában olyan nevek szerepelnek, mint Bobby Cannavale, aki Robles apját alakítja, valamint Michael Peña és Don Cheadle. Az egyik elsőként megosztott fotón Lopez Jerome nyakát átölelve homlokon csókolja őt. A Vanity Fair interjújában William Goldenberg rendező elmondta, hogy Lopez nem azért kapta meg a szerepet, mert a film egyik vezető producere a férje.

Judyt olyan valakinek kellett játszania, aki már megélt egy életet, és úgy éreztem, hogy Jennifer egyike azon kevés színésznőnek, aki képes erre a szerepre

– mondta Goldenberg. „Szerintem ő volt a megfelelő választás, és az is csak a sors iróniája, hogy éppen ahhoz ment feleségül, akit eleve szerettünk volna a szerepre.”

Nem ez volt Jennifer Lopez és Ben Affleck első közös projektje

Ez Lopez és Affleck második filmes együttműködése azóta, hogy 2022-ben összeházasodtak. Az első közös projektjük Lopez „This Is Me … Now: A Love Story” című zenés filmje volt, amely februárban jelent meg. A színész tavaly beszélt arról, milyen volt együtt dolgozni a feleségével az „Unstoppable” című filmen.

 Micsoda móka, micsoda öröm együtt dolgozni vele, látni, ahogy nagyszerű munkát végez, elmenni dolgozni a feleségeddel, a legjobb barátoddal

 – mondta a CBS News-nak adott interjúban.

Jennifer Lopez és Ben Affleck ezért nem hozza nyilvánosságra a szakítását

Bár már hónapok óta tudni lehet, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válságban van, a pár egyelőre elzárkózik attól, hogy a szakításukat hivatalosan is bejelentsék. 

"Kölcsönös erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy ez az átállás a lehető legegészségesebb és legkönnyebb legyen" - nyilatkozta egy jólértesült és hozzátette, semmi kétség, a pár tagjai már nincsenek együtt, sőt, néhány hivatalos dolgon kívül nem is beszélnek egymással. Ben Affleck már meg is vette magának a következő lakhelyéül szolgáló kastélyt és Jen is nézeget, ugyanis a közös villájukat egy ideje már árulják. A bennfentes arról is beszélt, a pár szándékosan húzza az időt, mielőtt hivatalosan is közzétennék, hogy válnak. "Egyikük sem akarja siettetni. A lehető legnagyobb empátiával kezelik az ügyet" - nyilatkozta. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.