Jennifer Lopez & Ben Affleck válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Az énekesnőnek azt tanácsolták a barátai, hogy „nézzen magába”, miután hivatalossá vált, hogy válik Ben Afflecktől. Jennifer Lopez negyedik házassága is zátonyra futott.

Egy, a sztárhoz közel álló forrás arról nyilatkozott, hogy a Lopezhez közelállók belefáradtak a sztár kaotikus szerelmi életébe.

„Négy sikertelen házasság után a barátai úgy érzik, hogy magába kellene néznie, és önmagára kellene koncentrálnia, ahelyett, hogy azt nézi, mások mit akarnak tőle. Végre rá kellene jönnie, hogy ki ő és mit akar az élettől" - mondta a bennfentes a sztár Ben Afflecktől való válása után.

Jennifer Lopez, ben Affleck,
Jennifer Lopez negyedik házassága is zátonyra futott: már hivatalos, hogy válik Ben Afflecktől
Forrás: Getty Images

Az 55 éves Jennifer Lopez kedden ügyvéd nélkül nyújtotta be a válókeresetet. A szakítás dátumaként április 26-át tüntette fel. Az informátor szerint Jennifer belefáradt abba, hogy Ben megalázza, és azért várta ki a kétéves évfordulót a papírok beadásával, mert oda akart szúrni neki.

„De nem érdekelte őt. Már régen végzett Jennel, és ezt mélyen legbelül ő is tudja. Azért hagyta rá a dolgokat, hogy ne ő tűnjön a gazembernek" - mondta a forrás, aki szerint Affleck taktikája tökéletes.

Jennifer Lopez és Ben Affleck nem kötöttek házassági szerződést

Házassági szerződés nélkül az elmúlt két év egyéni bevételei - legyen szó akár filmes projektekről, akár nagy márkákkal kötött üzletekről - közös tulajdonba kerülnek. Jennifer, akinek állítólag 400 millió dolláros vagyona van, négy filmet adott ki, mióta hozzáment Benhez, köztük a 20 millió dolláros saját finanszírozású dokumentumfilmjét, amiben Affleck is szerepel, és a kapcsolatukról is beszélnek. Az énekesnő 2023-ban dobta piacra koktélmárkáját, és világkörüli turnéra indult, hogy népszerűsítse legújabb, „This Is Me...” című albumát. A koncerteket azonban hetekkel a kezdés előtt lemondta, hogy a családjára koncentrálhasson. Az Oscar-díjas Affleck, akinek nettó vagyona állítólag 150 millió dollár, a közelmúltban a Air – Harc a legendáért (2023) és a Konstrukció (2023) című filmekben játszott, és nemrég fejezte be A könyvelő című film folytatásának forgatását is.Hogy tovább bonyolítsuk a dolgokat, a pár a hamarosan megjelenő Unstoppable című filmen is dolgozott együtt. Míg Affleck Matt Damon mellett producerkedik a projektben, Lopez a film sztárjai között szerepel.

Azt állítják, hogy Jennifer válási beadványában az áll, hogy anyagi dolgokon különböztek össze. Bennfentesek szerint a két sztár között már hónapok óta feszült a viszony, és már korábban is előfordult, hogy nem álltak szóba egymással.

Egyesek szerint Ben akkor zárta le végleg a kapcsolatot, amikor lakást vásárolt magának. Nem várta meg, hogy eladják a közös otthonukat, amire már hosszú hetek óta nem találnak vevőt. Jennifer még mindig keresi azt a házat, ahol egyedül is otthon érezheti magát.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.