A válási papírokból végre kiderült, mikor szakított valójában Jennifer Lopez és Ben Affleck

szakítás Jennifer Lopez & Ben Affleck válókereset Jennifer Lopez
Amit oly régóta sejtettünk, bizonyossággá vált. Jennifer Lopez beadta a válókeresetet, és a papírokban azt is feltüntette, mikor szakított valójában Ben Affleckkel.

Jennifer Lopez 2024. április 26-át tüntette fel a különválás dátumaként, amikor kedden beadta a válókeresetet - erősítette meg a Page Six. Az énekesnő saját maga, ügyvéd nélkül nyújtotta be a kérelmet napra pontosan georgiai esküvőjük második évfordulóján.

jennifer lopez, ben affleck, válás
Hivatalos: Jennifer Lopez és Ben Affleck válnak
Forrás: Getty Images

A külföldi sajó 2024 márciusában kezdett arról cikkezni, hogy Affleck és Lopez házassága tönkrement. Bár abban a hónapban többször is látták még őket együtt, áprilisban észrevehetően eltávolodtak egymástól. A pletykák májusban aztán felerősödtek, miután nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy nem mutatkoznak együtt. Jennifer egyedül jelent meg a Met-gálán, annak ellenére, hogy a rendezvény egyik társelnöke volt, majd férje nélkül ment el új filmje, az Atlas premierjére is. Ugyanebben a hónapban egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy Affleck készen áll a különválásra.

„Ha lenne rá mód, hogy átmeneti elmezavarra hivatkozva váljon el, megtenné” - osztotta meg. „Úgy érzi, hogy az elmúlt két év egy lázálom volt. Mostanra már észhez tért, és megértette, hogy ez egyszerűen nem fog működni."

Nyár elején aztán Lopez a lányával kirándult Európában, Affleck pedig ez idő alatt a nyugati parton maradt és a munkára koncentrált, majd kiköltözött közös villájukból. Az ingatlant júliusban piacra is dobták, de még mindig nem sikerült eladni. A pár Lopez júliusi születésnapját is külön töltötte, Ben Affleck nem vett részt az énekesnő nagyszabású Bridgerton témájú buliján, és a közösségi médiában sem köszöntötte fel feleségét.

Jennifer Lopez válása: ügyvédet sem fogadott

Jennifer Lopez a válási beadványában nem árulta el, hogy ő és Affleck kötöttek-e házassági szerződést, sajtóértesülések szerint azonban nem, így sok pénz forog kockán. Az énekesnő lemondott a tartásdíjról, és kérte a bírót, hogy ezt tagadja meg Afflecktől is. Lopeznek ügyvédje sincs. 

A párnak nincs közös gyermeke, ám korábbi házasságaikból együttesen öt utódjuk született. Lopez 16 éves ikrei, Max és Emme Marc Anthonytól született, az Oscar-díjas színész pedig a 18 éves Violet, a 15 éves Seraphina és a 12 éves Samuel édesapja, akikkel Jennifer Garner színésznő ajándékozta meg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.