Jennifer Lopez nem érzi jól magát a 60 millió dolláros villájában: túl sok minden emlékezteti Ben Affleckre

2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci - Red Carpet
Getty Images for LACMA/2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci - Red Carpet - Michael Kovac
luxus Ben Affleck villa Jennifer Lopez
Akkora volt a szerelem, hogy jó ötletnek tűnt beruházni egy 60 millió dolláros villába. Azonban Jennifer Lopez és Ben Affleck egy évvel később elváltak, a palota pedig üresen maradt.

Ben Affleck már hónapokkal korábban kiköltözött a méregdrága, Beverly Hills-i villából, Jennifer Lopez pedig éppen új otthon után kutat, ugyanis itt már nem 
érzi jól magát, túl sok minden emlékezteti tönkrement házasságára.

Jennifer Lopez és Ben Affleck háza
Jennifer Lopez ebben a házban nem érzi jól agát
Forrás: WALTER / BESTIMAGE/WALTER / BESTIMAGE/Walter / Bestimage

„Ő és Ben az egész családnak vásárolták ezt a házat, hogy mindenki elférjen. Túl nagy neki, és túl sok emlékkel van tele" - mondta egy informátor a People magazinnak. Hozzátette, Lopezt nagyon megviselték a történtek, feldúlt, és csalódott Benben.

Jennifer Lopez meg akarta menteni a házasságát

Jennifer Lopez állítólag sokat dolgozott azért, hogy férje boldog legyen, és mindene meglegyen, amire csak szüksége van. Úgy törődött vele, mintha a gyereke lenne. Az énekesnőt a barátai folyamatosan figyelmeztették arra, hogy nem ő felelős a színész érzelmi állapotáért. Afflecknek állítólag erős hangulatingadozásai vannak, és sokszor nagyon rosszkedvű. Nincsenek jó megküzdési- és konfliktuskezelési technikái, a legkisebb dolgokon is fel tudja húzni magát. Amikor viszont jó a kedve, akkor csodálatos a közelében lenni. Az énekesnő ezzel szemben értékeli az életet, amit élhet, mindenért nagyon hálás, teljesen másképp gondolkodik, mint Ben.

A válókeresetet Lopez adta be

Arra is fény derült, hogy miért úgy adták be a válókeresetet, ahogy. Egy bennfentes szerint ez volt Ben Affleck utolsó együttérző cselekedete Jennifer Lopez felé. Nem arról van szó, hogy Affleck nem akarta a válást, hanem átengedte ezt a lehetőséget az énekesnőnek, „együttérzésből".

„Ben tudta, hogy Jennifer be fogja adni a válókeresetet. Egyáltalán nem volt sokkoló számára. Tulajdonképpen hagyta, hogy ez megtörténjen" - mondta a barát, aki szerint ez egy nagylelkű tett volt.

„A pár kezdetben közös bejelentésről egyezkedett" - mondta a bennfentes. „De látva mekkora visszhangot és mennyi gyűlöletet keltett az ügy, amit Jennifer már így is megkapott a dokumentumfilm, a film, az album és a turné miatt, Ben a helyes utat választotta, és hagyta, hogy beadja a válókeresetet, hogy ne úgy tűnjön, mintha az ő hibája lenne, hogy a dolgok nem működtek. Ez volt az utolsó együttérző cselekedete irányába." 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.