Fel sem ismernéd Katalin hercegnét szőke hajjal: előkerült egy régi fotó

Katalin hercegné
Getty Images - Karwai Tang
szín katalin hercegné szőke
A hercegnéről készült régi fotót kaptak fel ismét. A felvtéelen Katalin hercegné gyerekként látható, méghozzá ragyogó, szőke hajjal. Biztos, hogy senki nem ismerné fel a fotó alapján.

Katalin hercegné arcát minenki ismeri, de már csak felnőttként került a nyilvánosság középpontjába, miután évekig Vilmos herceg barátnője volt mielőtt 2011-ben összekötötték volna az életüket. Abban az évben édesapja közzétett néhány gyerekkori, családi fotót a hercegnéről, amely azóta feledésbe merült... Most azonban ismét előkerült egy felvétel, amelyen biztos, hogy senki nem ismerné fel Katalint, akkor még ugyanis aranyló szőke haja volt a hercegnének.

Katalin hercegné
Katalin hercegné dús, barna hajáról is ismert
Forrás: Getty Images/Chris Jackson

Katalin hercegné aranyszőke hajjal: senki nem ismerné fel így

Nehéz elképzelni, de a mélybarna hajú Katalin hercegné gyerekként szőke tincsekkel büszkélkedhetett. Erről a bizonyítékot édesapja szolgáltatta 2011-ben, amikor Katalin és Vilmos házassága alkalmából több gyerekkori fotót is nyilvánosságra hozott a hercegnéről. Azóta ezek a felvételek a feledés homályába merültek, ám most újra előkerült egy, hogy ismét rácsodálkozhassunk arra, milyen cuki kislány volt Katalin. 

A felvételen a négyéves Katalin édesapjával, Michaellel és húgával, Pippával látható a jordániai Dzserasban. Katalin gyerekkora első éveit ebben a városban töltötte. 

Katalin hercegné gyerekkoráról nem sok felvétel került napvilágra, de tavaly ő is közzétett egy fotót. A gyerekkori felvételen - amelyet egyébként édesanyja, Carole készített - Kate Middleton szintén édesapjával, Michael Middletonnal látható. A képpel az egyik új projektjét promózta, ami a kisgyermekkor fontosságára hívta fel a figyelmet. „Az arc egy baba legjobb játéka. Kedden elindítottuk a Shaping Us kampányt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, milyen létfontosságú szerepet játszanak a korai évek életünk hátralévő részének alakulásában. Arra kérünk mindenkit, most hétvégén töltsetek időt a barátaitokkal, családotokkal, kollégákkal és ismerősökkel, és beszéljetek a kisgyermekkorotokról, valamint arról, hogyan hatott ez az időszak az életetekre" – olvasható a tavalyi kép melletti posztban.

Katalin hercegné sokkal betegebb, mint azt bárki képzelte volna

Amikor bejelentette a rákdiagnózisát, senki nem hitte, hogy ilyen sokáig nem vagy csak alig látjuk. Katalin hercegné átértékelte az életét az utóbbi hónapokban. „Az embereknek meg kellett szokniuk, hogy sokkal kevesebbet látják, mint korábban.  Számára most a család és a gyerekek  a prioritások, ráadásul a legkisebb, Lajos, még csak hatéves" - nyilatkozta egy bennfentes a többi között.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.