Merő Péter: „Biztos vagyok benne, hogy Kylie Minogue egyszer felveszi a ruhámat!"

Szabolcs László
Kylie Minogue flitteres málnapiros Sziget Merő Péter
Meglepetés várta öltözőjében Kylie Minogue-ot. Merő Péter magyar divattervező a Life.hu-nak mutatta meg azt a különleges ruhát, amit a Sziget első napján koncertező ausztrál dívának küldött ajándékba.

Kylie Minogue nem csak popdíva, hanem divatikon is. A Sziget Fesztivál első napján fergeteges koncertet adó 56 éves énekesnőn mintha nem fogna az idő, rajongói pedig egyre többen vannak. Merő Péter divattervező megmutatta nekünk azt a különleges, saját tervezésű ruhát, amit a koncert előtt ajándékba küldött az énekesnőnek. Kylie Minogue-ot így egy különleges meglepetés várta a Nagyszínpad mögötti öltözőben. 

Merő Péter, Kylie Minogue
Merő Péter: „Ezt a ruhát küldtem el Kylie Minogue-nak"

Merő Péter: Kylie Minogue egy divatikon

Merő Péter szalonjában hatalmas polcokon sorakoznak a szebbnél szebb textíliák. Az egyik polcról kihúz egy málnaszínű flitteres anyagot, ebből készült az a ruha, amit Kylie Minogue öltözőjébe küldettek. 

A menedzsment nagyon kedves volt, rövid egyeztetés után berakták a ruhát az énekesnő öltözőjébe. 

Az ausztrál popdíva teltházas bulival lepte meg a Sziget közönségét. Semmi playback, semmi faxni, azon kívül, hogy a fotósokat elhessegették a közvetlen közeléből, Kylie Minogue hozta a formáját, 56 évesen még mindig simán tartja a frontot és hozza a cuki szőke énekesnő figuráját. Hiába teltek el évtizedek, a rajongótábor nem fogyott el, sőt! Merő Péter divattervező rögtön leszögezi, hogy ő ízig-vérig rajongó. 

Ki nem hagynám a koncertet, ő egy nagybetűs nő, igazi femme fatale.

A koncert napján szalonjában beszélgettünk Merő Péterrel, akiről kiderült, imádja Kylie Minogue dalait. 

„Én Kylie-rajongó vagyok, és az egyik anyag, ami a kollekciónk része, egy málnaszínű, flitteres textil, tökéletesen rá emlékeztetett. Egy miniruha készült belőle, az oldalán két, a derekat hangsúlyozó áttetsző betéttel. Hozzá egy bolerót is csináltunk, ami nagy vállakat kölcsönöz neki drámai hatást keltve. Persze minden ugyanabból a színből készült, amit ő mostanában nagyon szeret. Úgyhogy hangsúlyozzuk a lábakat, a vékony derekat, így szerintem telitalálat a fazon, ami egyébként erre az egész kollekcióra jellemző. Tökéletesen illik hozzá, ezért úgy voltam vele, hogy ha most nem, akkor soha nem lesz ilyen lehetőség. A ruha még a koncert előtt bekerült Kylie öltözőjébe"

Merő Péter azt mondja, ha a koncerten nem is vette fel Kylie Minogue a ruhát, akkor is érdemes figyelni a megjelenéseit a közösségi médiában, hiszen a málnapiros szett bármikor felbukkanhat. 

Biztos vagyok benne, hogy egyszer felveszi. Nagyon boldoggá tenne.

Merő Péter szerint Kylie sikerének egyik titka az öltözködésében rejlik. 

„Ami Kylie-ban nagyon szimpatikus, az a kiegyensúlyozottság: egyenletesen hozza a femme fatale életérzést, a pin-up girl stílust, amit nagyon szépen vitt magával az évek során. Emellett figyel az idő múlására is, már nem mutat annyit a testéből, mint korábban, de neki nem is voltak kilengései, kínos pillanatai, erre mindig nagyon ügyelt." 

Kylie egyébként Instagramján posztolt a tegnapi napról, úgy tűnik jól érezte magát a Szigeten, sőt, egy kis városnézésre is jutott ideje. 

Ha lemaradtál a koncertről, itt egy rövid ízelítő belőle: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.