A 66 éves Madonna 28 éves pasival jár: kéz a kézben fotózták le őket

paparazzi Madonna David Banda
A súlyos betegségből gyógyult énekesnő éli a világát. Madonna újabb játékszert talált magának - legalábbis a paparazzifotók erről tanúskodnak.

Madonna és Akeem Morris kapcsolatáról már korábban felröppentek pletykák, hogy együtt járnak és ezt csak megerősítette az, hogy az énekesnő a születésnapi Instagram posztjában a férfival pózolt.

Celebrities Latest Post On Social Media, Madonna
Madonna újra bepasizott
Forrás: Getty Images

Nincs kétség: Madonna és Akeem Morris egy pár 

A szóbeszéd úgy tűnik, igaz, ugyanis a 66 éves Madonnát a minap kézen fogva kapták lencsevégre a 28 éves Akeem Morrissal, miközben az olaszországi Portofino utcáin sétált, majd betértek a Puny étterembe. Később újra lefotózták őket, miközben széles mosollyal az arcukon elhagyták az elegáns éttermet, hogy megálltak egy divatüzlet előtt. Ha ez pedig nem lenne elég, később egy hajón is látták őket, ahogy Morris a kezét is finoman Madonna hátára teszi, hogy segítsen neki biztonságosan kiszállni.

Az énekesnő nem erősítette meg a kapcsolatot

Bár a románc a napnál is világosabb, Madonna még nem nyilatkozott szerelméről, ám időközben kiderült, hogy még 2022 augusztusában a Paper magazin címlapfotózása közben ismerkedtek meg. Úgy tudni, hogy csak hónapokkal később kezdtek el randevúzni, korábban Madonna - a nála 30 évvel fiatalabb - Josh Popper boxedzővel járt, akivel idén márciusban szakítottak.

 

David Banda is azt állítja, anyja nem szingli

Madonna Guy Ritchie-vel közösen örökbefogadott fia nemrégiben azzal került a nyilvánosság érdeklődésének középpontjába, hogy elköltözött dúsgazdag anyjától, modell barátnőjével lakik és ha úgy adódik, kukákból szerez magának élelmet. Az énekesnő eleinte arról beszélt, nem aggódik Davidért, tudja, most csak fiatalkori lázadás vezérli, és tudja, bármikor számíthat rá, de később arról is hallani lehetett, hogy fél, fia is - az élete végén hajléktalanként élő - bátyja sorsára jut. Davidnek egy Instagram live-ban tették fel a kérdést, hogy miért így él, ha nem muszáj és ő válaszolt is. "Imádom ezt az életet. Nem vagyok egyedül, van barátnőm. Csodálatos érzés megtapasztalni az önállóságot 19 évesen. Éjszaka, amikor éhes vagyok, és rájövök, hogy nincs elég pénzem ennivalóra, a szemétből szerzek magamnak. Jó móka fiatalnak lenni!" - jelentette ki a Bronxban élő fiú, aki a 21 éves modellel, Maria Atuestával randizik, tehát semmiképpen nem lenne rászorulva arra, hogy szemétből egyen. Banda ugyanebben a live-ban arról is beszélt, hogy anyja, Madonna nem szingli

Madonna: The Celebration Tour - London, David Banda
Madonna fia, David Banda tehetséges zenész: az anyja turnéja egyik állomásán színpadra is állt vele 
Forrás: Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.