Margot Robbie cipőjét ledobva, szendvicset majszolgatva utazott a vonaton: rá sem lehet ismerni

Getty Imag/Michael Blackshire -
hétköznapi vonat Margot Robbie
Mindenkit meglepve vonatra pattant a hollywoodi sztár. Margot Robbie cipőjét ledobva, nyugisan majszolgatta a szendvicsét útban Edinburgh felé.

Margot Robbie-t különleges helyzetben kapták lencsevégre. A hollywoodi sztároktól szokatlan módon vonatra pattant a szőke színésznő: szendvicsét majszolgatva zakatolt Edinburgh felé.

Margot Robbie Wimbledonban: már biztos, hogy várandós
Margot Robbie vonaton utazott
Forrás: WireImage

Margot Robbie vonaton utazott: fel sem ismerni a hollywoodi sztárt

Rita alkalom, hogy olyan hétköznapi szituációban lássunk hollywoodi sztárt, mint ahogy az utazóközönség láthatta Margot Robbie-t. A színésznőre szinte rá sem lehet ismerni, de még így sem tudott teljesen észrevétlen maradni. Lencsevégre kapták, ahogy éppen Edinburgh felé tart vonattal. A színésznő nem zavartatta magát, a cipőjét ledobva majszolgatta a szendvicsét. Az első gyerekével várandós sztár természetesen a férje, Tom Ackerley mellett utazott. „Nem hiszem, hogy más utasok felismerték volna őket" - mondta egy a vonaton dolgozó személy. „Teljesen lenyűgöző, még smink nélkül is" - tette hozzá.

A sztárról készült képet ide kattintva nézheted meg.

Bármennyire is szokatlan, olyakor előfordul, hogy a hollywoodi hírességek az utazás ilyen egyszerű módjait választják. Nemrég Jennifer Lopezt is lencsevégre kapták egy kereskedelmi járaton, Párizs felé tartott.

Margot Robbie Wimbledonban villantott terhespocakot

A színésznőről már pletykálták egy ideje, hogy várandós, de sem a ő, sem a férje nem erősítették meg a híreket. Margot Robbie Wimbledonban készült képei azonban minden kétséget kizártak. Hiába a trükkös, bővebb szabású pöttyös ruha, a színésznő gömbölyödő pocakját nem takarta el. Ezek az első hivatalos fotók Margot Robbie színésznőről kismamaként. A bajnokságra egyébként természetesen férje, Tom Ackerley is elkísérte, akivel 2016-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent és azóta is remek párt alkotnak, bár kapcsolatukat nem teszik ki a nyilvánosságnak. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.