Mariah Carey már egy hónapja tudta, hogy nővére haldoklik, mégsem kereste fel

Variety's Power Of Women Los Angeles 2019 Mariah Carey
NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto - NurPhoto via AFP
Mariah Carey testvér gyász
Sem egy telefonhívást, sem személyes találkozást nem akart elhidegült nővérével az énekesnő, aki most azt állítja, összetört a szíve a testvére halála miatt. Mariah Carey egy barátnő szerint már egy hónapja tudta, hogy nővére egy hospice-házban haldoklik, de nem foglalkozott vele.

A karácsonyi slágerek királynője állítólag soha nem kereste meg elhunyt nővérét, Alison Careyt, annak ellenére, hogy tudta, testvére haldoklik. Alison közeli barátja, David Baker azt állítja, hogy Mariah Carey „soha nem próbált kapcsolatba lépni” idősebb nővérével, még akkor sem, amikor hetekkel a halála előtt hospice-ellátásba került.

Mariah Carey Lights The Empire State Building In Celebration Of The 25th Anniversary Of "All I Want For Christmas Is You"
Mariah Carey azt állíja, összetört a szíve nővére halála miatt, ám barátok szerint tudta, hogy haldoklik, mégsem vette fel a kapcsolatot haldokló testvérével
Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images

„Egy telefonhívás, vagy még jobb esetben egy videóhívás nagyon sokat jelentett volna Alisonnak. De soha nem jött” - mondta Baker kedden egy interjúban. Szerinte a sztár nővére „boldogtalan” volt, amiért Mariah Carey megszakította vele a kapcsolatot, az elutasítás jobban fájt Alisonnak, mint a betegség okozta kínok.

„Gyakran beszélt erről. Azon tűnődött, vajon Mariah vagy bármelyik rokona eljön-e a temetésére. Azt mondták, hogy egy későbbi időpontra tervezik a gyászszertartást, de egyelőre semmi hír róla”— tette hozzá a férfi.

A Grammy-díjas énekesnő képviselőit megkereste a Page Six, de egyelőre nem reagáltak a kérdéseikre. 

Mariah Carey hétfőn jelentette be, hogy édesanyja és nővére elhunyt, ugyanazon a napon

„Az elmúlt hétvégén elvesztettem az édesanyámat. Sajnos, az események tragikus fordulata miatt a nővérem is ugyanezen a napon vesztette életét” - mondta el az énekesnő az egyik magazinnak, hozzátéve, hogy áldottnak érzi magát, amiért a halálát megelőző, utolsó hetet az édesanyjával tölthette, és mindenkit arra kért, hogy bár nagyra értékeli a szeretet és együttérzést, ami árad felé, tartsák tiszteletben a gyászát és a magánéletét. 

Mariah Carey azután hidegült el nővérétől, hogy a 2020-ban megjelent memoárjában írtak miatt a testvérei beperelték rágalmazásért és szándékos érzelmi bántalmazásért.

A perrel kapcsolatos bírósági dokumentumok szerint Alison más egészségügyi problémák mellett alkoholfüggőséggel is küzdött. Egy 2015-ös otthoni betörés után traumás agysérülést szenvedett, valamint látás- és rövid távú memóriaproblémái voltak. Emellett gerinc- és emésztési rendellenességtől is szenvedett.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.