brit királyi család katalin hercegné Meghan Markle
Sussex hercegnéje állítólag nem táplál negatív érzéseket Vilmos herceg és Katalin hercegné iránt. Meghan Markle semmi mást nem akar, csak békét kötni.

Egy családi barát az Us Weekly-nek elmondta, hogy miután megjelent a Tartalék, a herceg memoárja, rájöttek, hogy készen állnak továbblépni. Harry és Meghan Markle a jövőre szerete koncentrálni. A barát hozzátette: „Meghan nem táplál negatív érzéseket. Csak békét szeretne, és tudja, hogy nem találhat nyugalomra, ha harag van a szívében.”

Meghan Markle és Harry herceg Kolumbiában: karkötője, a Love Bracelet, Cartier (7050 font, vagyis körülbelül 3 millió forint)
Meghan Markle semmi mást nem akar, csak békét kötni.
Forrás: Getty Images

 

Meghan Markle békét akar kötni Vilmossal és Katalinnal

Meghan a közelmúltban Kolumbiában tett négy napos látogatása során utalt arra, hogy szeretné helyrehozni a kapcsolatát a királyi családdal. A találkozón így nyilatkozott: „Sokkal inkább arról van szó, hogy hogyan jelenünk meg a térben, és hogyan mossuk el a dolgokat szeretettel, kedvességgel és nagylelkűséggel.”

Mikor romlott meg a kapcsolatuk?

A testvérpár és feleségeik kapcsolata a 2020-as évben romlott meg igazán, amikor Markle és Harry otthagyták királyi kötelességeiket és Kaliforniába költöztek. A következő évben egy nyilvános interjúban, Oprah Winfrey-nek beszéltek arról, hogy a királyi család rosszul bánt Meghannel. Azt állította, hogy Katalin hercegné annyira megbántotta őt az esküvője előtt, hogy sírva fakadt. Azt is elárulta, hogy a királyi család két tagja aggódott Archie bőrszíne miatt. Később kiderült, hogy Katalin hercegné és III. Károly voltak azok a személyek, akik a megjegyzéseket tették. 

Katalin és Vilmos olajágat nyújtottak Harrynek és Meghannak

A gesztusra állítólag a néhai II. Erzsébet királynő halálát követő napokban került sor, amikor a királyi család minden tagja összegyűlt a palotában, várva az egykori uralkodó koporsóját. A koporsó megérkezése előtt egy informális vacsora hozta össze a viszálykodó párokat, és ez olyasmi volt, amit "a néhai királynő is jóváhagyott volna". 

Az új életrajzi könyv szerzője, Robert Hardman szerint Vilmos és Katalin "azt javasolták, hogy Sussex hercege és hercegnéje csatolakozzanak autójukkal a rendőri kíséretükhöz, amikor visszafelé tartanak Windsorba, hiszen mindannyian ugyanarra mennek".
A szerző azt írta: "A palotában a királyi család minden tagja ott volt, hogy utoljára köszöntse a királynőt, amit egy kötetlen vacsora követett" - írta. Ezután tette Vilmos és Katalin az ajánlatát, hiszen emlékezhetünk: Harry herceg és Meghan Markle mindig a biztonságukat féltik, mivel hivatalos védelmet nem kapnak a kilépésük óta. "Mostanra eljutottunk arra a pontra, hogy Meghan nem akar az Egyesült Királyságba jönni a gyerekekkel. Egyszerűen nem érzi magát biztonságban" - állította egy forrás korábban. "Ez csak egy apró gesztus volt (az autón nem osztoztak volna), és közel sem volt megbékélés. A néhai királynő azonban jóváhagyta volna" - írta az új életrajzi könyv szerzője.

 


 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.