Meghan Markle komoly bajban van: senki nem akar vele dolgozni

Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia
Anadolu via AFP/2024 Anadolu - Anadolu via AFP
munkaerő Meghan Markle vállalkozás
A sussexi hercegné új életmódmárkája, az American Riviera Orchard komoly kihívásokkal néz szembe, mivel egy szakértő szerint a cég „küzd, hogy megfelelő vezérigazgatót találjon”. Meghan Markle márciusban jelentette be a vállalkozás elindítását, de eddig mindössze 50 márkázott dzsemet küldött szét barátoknak és hírességeknek.

Bár egy márkaszakértő azt állítja, hogy a késlekedés oka pusztán annyi, hogy Meghan Markle befektetőket keres, egy forrás szerint a probléma gyökere inkább a vezetőség hiánya. „A számok nem hazudnak, és az, hogy közel 20 alkalmazott hagyta el őket, önmagáért beszél.”

Meghan Markle
Meghan Markle márciusban jelentette be a vállalkozás elindítását,
Forrás: UK Press via Getty Images

Meghan Markle komoly bajban van

Az elmúlt napokban a hercegi pár megvált kabinetfőnöküktől, Josh Kettlertől is, aki csak három hónapig dolgozott náluk. Kettler, aki korábban PR-szakértőként dolgozott, azért csatlakozott, hogy „irányítsa Harry következő lépéseit”. A munkatárs azonban három hónap után kilépett, amit Meghan és Harry csapata „közös döntésként” kommunikált.

Sorra mondtak fel az emberek

Úgy tűnik, a legtöbb alkalmazott nehezen vagy egyáltalán nem tud, netán nem akar megbirkózni a feladatokkal. 2018 végén, nem sokkal a meseszerű esküvőjük után – amikor a népszerűségük csúcsán voltak – Meghan személyi asszisztense, Melissa Toubati mondott fel, azután, hogy már elsírta magát a hercegné elvárásaitól. Nem sokkal később Samantha Cohen, egy tapasztalt királyi segéd, aki 17 évig szolgálta a néhai II. Erzsébet királynőt, szintén felmondott, állítólag azért, mert frusztrált volt a pár követelései miatt. Cohen úgy jellemezte a velük való munkát, mint „tinédzserek irányítását”, ahol a végletekig feszítették a húrt, és állítólag az ausztráliai és csendes-óceáni hivatalos turnéjuk során kiabáltak vele. Cohen távozását számos további kilépés követte. 2019 januárjában Meghan hat hónapig szolgáló női testőre, akinek biztonsági okokból nem nevezték meg a nevét, szintén felmondott. Márciusra Jason Knauf kommunikációs titkár is távozott, miután Meghan ellen zaklatási panaszokat nyújtottak be, bár ezek alaptalannak bizonyultak. Knauf ezt követően Vilmos herceg és Katalin Királyi Alapítványához csatlakozott. Meghan három dadát fogyasztott el mindössze hat hét alatt, miután fiuk, Archie 2019 májusában megszületett.

Meghan legújabb márkája

Az American Riviera Orchard márka termékkínálata rendkívül sokszínű lesz. A márka védjegykérelmének kiterjesztésében felsorolt termékek között szerepelnek szappanok, krémek, fürdőolajok, gélek és fürdősók. Egy forrás szerint: „Meghan már több mint egy éve dolgozik ezen, és ezek mind olyan dolgok, amik közel állnak a szívéhez – olyan dolgok, amik iránt szenvedélyesen érdeklődik.”

A weboldal a lakberendezés, az élelmiszerek, a kertészkedés és az életmóddal kapcsolatos termékekre fog összpontosítani. 2024 augusztusában az American Riviera Orchard még nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal. Meghan és Harry  körének A-listás tagjai, mint Kris Jenner, Mindy Kaling és Chrissy Teigen már kaptak kóstolót az American Riviera Orchard dzsemekből, köztük a márka eperdzsemjéből.

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.