Volt férje pert indított Mel B ellen: a producer hatalmas összeget követel az énekesnőtől

Celebrities Visit SiriusXM - January 8, 2024, Mel B
Getty Images/Celebrities Visit SiriusXM - January 8, 2024 - Santiago Felipe
rágalmazási per Spice Girl Mel B párkapcsolati erőszak
Ötmillió dollárra perli volt férje, Stephen Belafonte a Spice Girls egykori énekesnőjét. A producer azzal vádolja volt feleségét, hogy megrágalmazta őt, amikor párkapcsolati erőszakkal vádolta meg és vádolja azóta is folyamatosan. Mel B szembe szállt exférjével.

A Spice Girls énekesnője reagált volt férje, Stephen Belafonte bírósági keresetére, amelyben azzal vádolja őt, hogy hazudott a házasságuk alatt elkövetett bántalmazásokról. Mel B azt kérte a bíróságtól, hogy büntesse meg Stephent, amiért „durván visszaélt a bírósági eljárással, amikor benyújtotta a keresetet, amelynek nincs semmilyen ténybeli vagy jogi alapja”.

Maxim Hot 100 Party - Arrivals Mel B és Stephen Belaphonte
Mel B és Stephen Belafonte
Forrás: WireImage/Maxim Hot 100 Party - Arrivals

Mel B állítólag 10 éven át tűrte volt férje bántalmazását

Az ex-Spice Girl ügyvédje szerint „Mel a bíróság segítségével szabadult ki exférje hatalmából, és miután a pár 2017-ben elvált, az énekesnő annak szentelte magát, hogy megvédje a kiszolgáltatott nőket világszerte, a rendelkezésére álló leghatalmasabb eszközzel, a hangjával”.

Májusban bombaként robbant a hír, hogy Stephen pert indított Mel B ellen a szövetségi bíróságon, amelyben azzal vádolta meg, hogy több mint tíz éven át tartó kampányt folytatott azért, hogy tönkretegye őt azzal a bántalmazásról szóló hazugsággal.

Válaszában Mel ügyvédje a következőket írta: „Megelégelve azt, hogy Melanie Brown gyakorolja alkotmányosan védett szabadságjogait, Stephen Belaphonte benyújtotta ezt az alaptalan keresetet, hogy nyilvánvalóan elévült ügyekkel pereljen egy olyan külföldi fórumon, amely nem rendelkezik személyes joghatósággal Brown felett. Ráadásul azzal mutatja meg rosszhiszeműségét, hogy egy olyan kirívóan alkotmányellenes végzés meghozatalát kéri a bíróságtól, amely megakadályozza, hogy Melanie valaha is nyilvánosan beszéljen az emlékiratáról vagy Belafonte-ról élete hátralévő részében. Bár az elutasítás indokolt és szükséges is, az egyetlen elég erős gyógyszer erre a bosszantó perre az  Stephen és ügyvédje szankcionálásának elrendelése.”

Mel azt kérte a bíróságtól, hogy az ügyet utasítsák el, és Stephen állja az összes jogi költséget. A keresetben Stephen azzal vádolta az exét, hogy „az elmúlt évtized nagy részét azzal töltötte, hogy szándékos és széleskörű kampányt folytatott, hogy súlyos érzelmi sérüléseket okozzon neki és tönkretegye a hírnevét”.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.