Miley Cyrus könnyekig hatódott a színpadon: Disney-legendává választották az énekesnőt

66th GRAMMY Awards - Arrivals
Miley Cyrus
Getty Images - Lionel Hahn
Disney-sztár Miley Cyrus Billy Ray Cyrus köszönőbeszéd
Az egykori Hannah Montana-sztár könnyekig meghatódott, amikor kiderült, Disney-legenda lesz belőle. A rangos díjat Miley Cyrus sírva vette át, ám a beszédéből ki tudja, miért, teljesen kihagyja az apját, Billy Ray Cyrust, aki a sorozatban is az apját játszotta.

A Disney-csatorna Hannah Montana című sorozatának gyereksztárjaként vált híressé, majd ő lett a legfiatalabb sztár, akit Disney-legendává választottak. Miley Cyrus el is érzékenyült, amikor a díjat átvette és a sorozat rajongóit dicsérte, de úgy tűnt, van valaki, akinek egy kicsit sem hálás, amiért benne lehetett a sikerszériában. Apját, Billy Ray Cyrust kihagyta a köszönőbeszédéből. Vajon szándékosan nem említette meg, vagy csupán elfelejtette, hogy neki is van némi szerepe a sorozat és az azóta világhírűvé vált sztár sikereiben?

mIley cyrus, hannah montana
Miley Cyrus Hanna Monatanként Disney-legendává vált
Fotó: AFP

Miley Cyrus Hannah Montanaként kezdte, mára Grammy-díjas énekesnővé vált

Gyereksztárból vált világhírű énekesnővé Miley Cyrus, akit 12 000 fős tömeg ünnepelt állva, amikor a Walt Disney, a vállalat kétévente megrendezett rajongói találkozóján, a D23-on a Disney-legenda státusszal tüntette ki. Ezzel ő lett a legfiatalabb sztár lett, aki valaha megkapta a díjat. A díjátadón Cyrus 31 éves volt, a színpadra Lainey Wilson countryénekesnő szólította, miután előadta a Hannah Montana „The Best Of Both Worlds” című dalát, majd megköszönte Miley Cyrusnak, hogy soha nem félt megszegni a szabályokat.

Cyrus elmondta, hogy egy kicsit minden megváltozott azóta, hogy tinédzserként leforgatta a sorozat első jeleneteit, amelyben híres popsztárként kettős életet élt, ugyanakkor semmi sem változott körülötte.

„Még mindig büszke vagyok rá, hogy Hannah Montana lehettem” — mondta el a világsztár a könnyeivel küszködve, majd így folytatta:

„Ezt a díjat Hannah-nak és minden csodálatos és hűséges rajongójának ajánlom, valamint azoknak, akik segítettek valóra váltani az álmomat. Hogy magát a legendát idézzem: This Is The life (Ez az élet)" — utalt egy 2006-os Hannah Montana számra.

Apjának nem hálás Miley Cyrus

The Kelly Clarkson Show - Season 5
Billy Ray Cyrus és Firerose
 Forrás: Weiss Eubanks/NBCUniversal via G/The Kelly Clarkson Show - Season 5

Bár Cyrus a Hannah Montana című sorozatban countrysztár apja, Billy Ray Cyrus mellett szerepelt, őt nem említette meg beszédében. Pletykák szerint, ők ketten az utóbbi években elhidegültek egymástól. Az énekesnő idén a Grammy-díj átvételekor sem említette meg apját a beszédében.Sokak szerint apa és lánya amiatt veszhetett össze, hogy Billy Ray Cyrus tavaly feleségül vette a nála 27 évvel fiatalabb Firerose-t.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.