Rod Stewart romló egészsége miatt sorozatosan mondja le fellépéseit

koronavírus Rod Stewart koncert
A híres énekes kénytelen volt sürgős egészségügyi tájékoztatást adni rajongóinak, miután elismerte, hogy „napjai meg vannak számlálva” az Amerikában lemondott koncertek után. Sir Rod Stewart később tisztázta, hogy ez csak egy tréfás megjegyzés volt.

Sir Rod Stewart, a 79 éves zenei ikon nagyon megijesztette rajongóit amikor nemrég egészségi problémák miatt lemondta három amerikai koncertjét, köztük a 200. fellépését Las Vegasban. Az énekes torokgyulladást kapott és pozitív lett a COVID-tesztje, ami miatt aggódó rajongóinak azt mondta, hogy a „napjai meg vannak számlálva”. Később tisztázta, hogy ezt csak tréfának szánta, és valójában „kínosan jó egészségnek örvend”. Rod elmondta, hogy rendszeresen edz, és célja, hogy 79 évesen világrekordot döntsön a 100 méteres futásban. 

Rod Stewart
Rod Stewart bár lemondta aktuális koncertjeit, de hamarosan visszatér a színpadra
Forrás: Getty Images/WPA Pool

Rod Stewart ígéretet tett a visszatérésre

A világsztár énekes a Caesars Palace-ban bakteriális fertőzéses torokgyulladás miatt nem tudott színpadra állni. Stewart a döntést követően bocsánatot kért rajongóitól, és ígérte, hogy hamarosan visszatér. A veterán rocksztár Instagramon közzétett posztjában úgy fogalmazott, hogy nem akart csalódást okozni a rajongóinak, hiszen ő is nagyon régóta várta ezt a jubileumi fellépését. 

„A legtöbb ember képes dolgozni torokgyulladással, de én nyilvánvalóan nem.” 

Elmondása szerint mélységesen sajnálja az okozott kellemetlenségeket. Megígérte, hogy 2025-ben visszatér egy ráadással és reméli, hogy ott újra találkozhat majd rajongóival.

Ezután kénytelen volt lemondani még két soron következő fellépését is, miután elkapta a koronavírust. A posztban, amelyben ezt bejelentette, arra biztatta a rajongókat, hogy tartsák meg meglévő jegyeiket, mivel a koncerteket bepótolják. Összesen így betegségei miatt három koncertet volt kénytelen lemondani Las Vegasban és Lake Tahoe-ban, valamint a kaliforniai Lincolnban, miután néhány napon belül torokgyulladást kapott és pozitív lett a Covid tesztje. A rocksztár közölte a rajongókkal, hogy „napjai meg vannak számlálva”, és időre van szüksége, hogy felépüljön.

Rod Stewart viccét sok rajongója komolyan vette

Miután vallomásával kisebb pánikot keltett, Rod gyorsan biztosította a rajongóit, hogy félreértették és csak viccnek szánta, hogy a napjai meg vannak számlálva. Azt nyilatkozta a lemondott koncert után, hogy: 

"Zavarba ejtően jó egészségnek örvendek, és teljes mértékben élvezem az életet. Amennyire én tudom, nem haldoklom”.

 Az énekes miután tisztázta a helyzetet még azt is elárulta, hogy jelenleg arra edz, hogy egy fitnesz világrekordot állítson fel azzal, hogy megpróbál 18 másodperc alatt lefutni 100 métert. Elmondta, hogy hetente háromszor-négyszer edz a saját személyes focipályáján, edzőteremben és uszodában. Rod Stewart a személyi edzője segítségével tartja magát fitten, akivel már 37 éve dolgozik.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.