Taylor Swift megtörte a csendet elmaradt bécsi koncertjeivel kapcsolatban: ezért nem nyilatkozott korábban

Taylor Swift | The Eras Tour - London, UK
Gareth Cattermole/Getty Images f/Taylor Swift | The Eras Tour - London, UK - Gareth Cattermole/TAS24
The Eras Tour bécs Taylor Swift terrorveszély
Az énekesnő először szólalt meg azóta, hogy lemondták teltházas bécsi koncertjeit terrorveszély miatt.Taylor Swift közösségi oldalán osztotta meg érzéseit, és elmagyarázta, miért maradt eddig csendben az eseményekkel kapcsolatban.

Taylor Swift három teltházas koncertet adott volna Bécsben, de terrorveszély miatt mindegyiket lefújták. A rajongók persze rendkívül csalódottak voltak, hiába kapják vissza a jegyeik árát, azonban mindig a biztonság az első. Augusztus 21-én, a turné európai szakaszának lezárása után közzétett posztjában Taylor Swift elárulta, hogy londoni fellépései „érzelmi hullámvasútnak” bizonyultak törölték a bécsi koncertjeit.

Taylor Swift | The Eras Tour - London, UK
Taylor Swift nagyon félt, miután le kellett mondani három bécsi teltházas koncertjét
Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images 

Taylor Swift újfajta félelmet és hatalmas bűntudatot érzett

Megdöbbentő volt, hogy le kellett mondani a bécsi koncerteket. A törlés oka újfajta félelemmel töltött el, és hatalmas bűntudattal, mivel rengeteg ember tervezte, hogy eljön ezekre a fellépésekre

 – írta augusztus 21-én közzétett bejegyzésében. „De rendkívül hálás voltam a hatóságoknak, mert nekik köszönhetően koncerteket gyászoltunk, és nem életeket.” 

A 34 éves énekesnő kiemelte, hogy szívmelengető volt látni a rajongók összetartását, akik Bécs utcáin gyűltek össze, hogy együtt énekeljék a dalait és barátságkarkötőket cseréljenek – ez utóbbi immár hagyománnyá vált a koncertjein. Swift elmondta, hogy a bécsi események után ő és csapata szorosan együttműködtek a brit hatóságokkal, hogy biztosítsák öt londoni koncertje zavartalan lebonyolítását a Wembley Stadionban. Swift posztja két héttel a lemondott fellépések után érkezett, az énekesnőt néhányan bírálták, amiért nem szólalt meg azonnal az ügy kapcsán.

Taylor Swift elárulta, miért maradt eddig csendben

„Legyünk világosak: nem fogok nyilvánosan beszélni valamiről, ha úgy gondolom, hogy ezzel veszélybe sodorhatom a rajongókat, akik eljönnek a koncertjeimre” – írta. 

Az ilyen esetekben a „csend” valójában visszafogottságot jelent, és azt, hogy akkor fejezed ki magad, amikor eljön az ideje. A legfontosabb célom az volt, hogy biztonságosan lezárjuk az európai turnénkat, és hatalmas megkönnyebbülés, hogy ezt sikerült elérnünk.

Az énekesnő a londoni fellépéseket egy „gyönyörű álomsorozathoz” hasonlította, és elmondta, hogy ezek az fellépések újra nyugalmat hoztak számára a színpadon. Külön köszönetet mondott a vendégelőadóknak, akik csatlakoztak hozzá a londoni koncerteken, köztük Ed Sheerannek, Florence Welchnek és Jack Antonoffnak. Büszkeséggel töltötte el, hogy ő lett az első szólóelőadó, aki nyolcszor lépett fel a Wembley Stadionban egyetlen turné során.

Azoknak a rajongóknak, akik ezen a nyáron láttak minket, mindig különleges helyet fognak elfoglalni az emlékeimben” – zárta sorait. „Csodálatos volt együtt énekelni, táncolni és megosztani azokat a varázslatos pillanatokat. Októberben folytatjuk az Eras Tourt, de most egy kis pihenő következik. Köszönöm az életre szóló kalandot. Folytatódjon…”

Terrorveszély Taylor Swift koncertjén: fájdalmas emlékeket ébresztett

A legnagyobb Taylor Swift-rajongók már évek óta azt várják, hogy élőben tombolhassanak kedvencük koncetjén. Az énekesnőnek hatalmas rajongótábora van, köztük olyan hírességekkel, mint Tom Cruise, valamint Vilmos herceg és a gyerekei. A koncertkeről készült felvételeket nézve nem nehéz kitalálni, miért is szeretnék sokan megtapasztalni ezt az élményt, de most sokak álma szertefoszlott. 

Martyn Hett gyászoló édesanyja elmondta, hogy a bécsi terrorveszély visszahozta a fia elvesztésének emlékeit. Figen Murray  29 éves fia egyike volt annak a 22 embernek, akik meghaltak, amikor Salman Abedi 2017-ben felrobbantotta magát egy Ariana Grande-koncerten a Manchester Arénában.

Az volt a legijesztőbb, hogy a célcsoportjuk a fiatal lányok voltak

 - mondta a mostani esetről a nő. Annak idején a robbantás az egész világot megrázta, Ariana Grande pedig a tragédia után egy jótékonysági koncertet hirdetett  a macnhesteri merényletben elhunyt vagy megsérült emberek megsegítésére. A rendezvényre 6 perc alatt elkeltek a jegyek... 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.