Ritkán látott férjével posztolt közös fotót Rúzsa Magdi

közös fotó Rúzsa Magdi férj
Ritka pillanat, amikor az énekesnő és férje közös fotón szerepel. Rúzsa Magdi most kivételt tett és megosztott egy képet a közösségi oldalán Vilmossal, akivel már 13 éve alkotnak egy párt.

Rúzsa Magdi és Vilmos 2017-ben fogadtak egymásnak örök hűséget, öt évvel később, 2022-ben pedig hármas ikreikkel lett teljes a családjuk. Lujza, Keve és Zalán a szüleik minden figyelmét lekötik, de azért igyekeznek kettesben is eltölteni egy kis időt.

Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi és Vilmos 13 éve alkotnak egy párt
Forrás: Facebook/Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi ritkán látott férjével osztott meg közös fotót

Az énekesnő igyekszik óvni magánéletét a nyilvánosságtól, bár mióta megszülettek ikrei, gyakran oszt meg pillanatokat a gyerekei életéből. Férjét, Vilmost azonban ritkán látni feleségével közös fotón. A házaspár 2017-ben fogadott egymásnak örök hűséget, 2022-ben pedig hármas ikreikkel bővült a családjuk. A férfi is a Vajdaságból származik, ahogy Magdi. Budapesten szerzett villamosmérnöki diplomát, 2009-ben doktorált.

Szia tesó!!! Csak lazán

írta legfrissebb fotója mellé az énekesnő. 

Sokat változott a gyerekei születése óta

Az énekesnő azt állítja, nagyon sokat változott a gyermekei születése óta. Az anyaság nem csupán móka és kacagás, hanem kőkemény feladat, pláne, ha a karriert is építeni kell közben. Rúzsa Magdi egyszerre feleség, díva és egymást érik a teltházas nagykoncertjei is.

"Azt érzem, hogy az elmúlt időszakban olyan nagyon sokat dolgoztam, hogy nekem is jó egy kicsit ez a lassabb tempó. Valahogy azt érzem, hogy jobban meg tudok élni ezáltal mindent. Nem érzem azt, hogy elveszek magamtól vagy a gyerekektől azzal, hogy becsukom magam mögött az ajtót otthon. Heti egy alkalommal nagyon jól esik, feltölt" - mesélte Magdi egy évvel ezelőtt, aki úgy érzi,

nagyon sok szempontból ő is megváltozott.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.