Ezért volt résen Eva Mendes a párizsi olimpián Ryan Gosling mellett

Olympics: Artistic Gymnastics - women's qualification competition, preliminary round
AFP/AFP or licensors - AFP
Olimpia 2024 Ryan Gosling Eva Mendes
Ritkán látni együtt Ryan Goslingot és Eva Mendest, és a lányaikat sem szívesen mutogatják nyilvánosan, de a párizsi olimpián együtt jelent meg a család. A pár több mint egy évtizede nem jár együtt nyilvános eseményekre, ám ezúttal kivételt tettek, és a színésznő azt is elmondja, miért.

Eva Mendes nemrégiben elárulta, hogy érezte magát a 2024-es olimpián. A rangos sporteseményen párjával, Ryan Goslinggal és a gyerekeikkel együtt szurkolt a sportolóknak. Nem mindennapi alkalom, hogy a két sztárt együtt látni, mindenki tudni szeretné, miért tettek kivételt, hiszen több mint egy évtizede nem jelentek meg együtt nyilvános eseményen.

Ryan Gosling, Eva Mendes
Ryan Gosling és Eva Mendes ritkán látható együtt nyilvános eseményen
Forrás: Getty Images

Ryan Gosling gyermekeinek anyja végig résen volt, és hálás, hogy ritkán kellett védenie magát és a családját

Eva Mendes a hét elején osztott meg egy posztot az Instagramon, amelyen az látható, ahogy a párizsi szálloda erkélyéről kinéz az városra. A fotóhoz azt írta:
„Reggel Párizsban. Alvásnyomok és minden. Amikor kint vagyok, abban a pillanatban, hogy fotósokat látok, beindul az önvédelmi reakcióm, és falakat húzok magam köré”— írta, majd dicsérte a szállodát, amiért mindent megtettek, hogy a családjával jól érezhesse magát

Ryan Goslingnak és Eva Mendesnek két lánya van, Esmeralda és Amada, akiket általában távol tartanak a nyilvánosságtól. Ryan Gosling párja a sajtónak is köszönetet mondott egy Instagram-kommentben, amiben azt írta, hogy nagyra értékelte, hogy tisztelettudóan védték a gyermekei magánéletét. 

„Imádom, hogy az NBC Olympics nem csapott le a gyerekekre! És a legtöbb oldal elmosta az arcukat, szóval anya medve örül ennek. Mindenesetre nagyon jó érzés volt ott lenni és egységben érezni magam az emberekkel” — írta egy követőjének a kérdésére reagálva.

Egy másik Instagram-felhasználó azt írta, a színésznőnek számítania kellett volna arra a figyelemre, amit a családja kapott Párizsban.

„Nem azt mondom, hogy nem számítottam rá, azt mondom, hogy védekeztem ellene, és ezt örömmel teszem. Ha odakint vagyok, nem parádézom, és ezt szeretem. De úgy érzem, hogy a saját oldalamon elengedhetem a gátlásaimat. Ezért írtam ezt a posztot" — válaszolt a rajongói észrevételre Eva Mendes.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.