Salma Hayek leesett egy hajóról — férje mentette meg a színésznőt

Salma Hayek
Forrás: Northfoto -
baleset ibiza Salma Hayek
A spanyol színésznő és férje Ibizán nyaral. Ott történt a baleset is, amikor Salma Hayek megpróbált kiszállíni a motorcsónakból, ám az egyenetlen talaj kifogott rajta, ő pedig gyakorlatilag hasra esett, bele a vízbe.

A baleset szombaton történt, miközben a Desperado sztárja és férje, a Kering vezérigazgatója, François-Henri Pinault Spanyolországban nyaraltak. Salma Hayek, miközben megpróbált kiszállni egy motorcsónakból Ibiza partjainál, az óceánba borult. A színésznő a part egy gödörbe lépett, elvesztette az egyensúlyát és derékig süllyedt el a vízben.

Salma Hayek és férje
Salma Hayek és férje, François-Henri Pinault
Forrás: Hans Lucas via AFP/Francois Pauletto / Hans Lucas

Férje, aki néhány lépéssel előtte járt, visszasietett, hogy segítsen feleségének, ugyanezt tette a hajó kapitánya is. Salma, attól tartva, hogy a hullámok elsodorják a tenger felé, férje karjába kapaszkodva próbált lábra állni, miközben a kapitány a két karja alá nyúlva támogatta a színésznőt.

Salma Hayek imádja az óceánt

Bár nem álmai netovábbja teljesült, amikor a motorcsónak több másik utasa és a parton strandolók előtt arccal előre esett ki a hajóból, Salma Hayek szereti a vizet. A nyár elején úgy ünnepelte az Óceánok Világnapját, hogy szűk, fehér fürdőruhában, egy bartnője térsaságában úszott benne. Az eseményről a színésznő az Instagramon osztott meg videókat. A felvételeken látszik, ahogy a hullámok dobálják a sztárt. „Boldog óceánok világnapját! ¡Feliz Día Mundial de los Océanos!” — írta a felvételek mellé Salma Hayek. 

Persze, nem ugyanaz önként és örömmel a habok közé ugrani, mint világsztárként, egy rakás idegen előtt, egy baleset következtében dobni egy hasast a tengerbe. Ahogy vidáman hagyni, hogy a hullámok az oldalára fordítsák az embert, majd többször arcon csapják sem egyenlő azzal a helyzettel, amikor egy kellemetlen arcra esés után, kínkeservesen és sok segítséggel próbál feltápászkodni és állóhelyzetbe hozni magát az ember. Előbbi vicces, utóbbi roppant kínos, különösen, ha sztárról van szó, akire egyfajta szexszimbólumként tekintenek a hétköznapi emberek.

Salma Hayek és a kutyapuszi

A színésznő nem mindig szexi megjelenésével kelti fel a rajongók figyelmét. Nemrégiben amiatt alakult ki vita körülötte, hogy egy fotón a kutyáját a saját szájából etette. Mivel a kutyanyál több mint 600-féle kórokozót tartalmazhat, sokan inkább tartották cikinek, mint cukinak a felvételt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.